”İnci Taneleri’ Dizisi Dördüncü Bölümüyle İzleyicileri Etkiledi

featured

Emniyet Müdür Yardımcısı Erman, Oğlunu Bulduğunu Açıkladı

Dün akşam yayınlanan ‘İnci Taneleri’ dizisinin dördüncü bölümünde Emniyet Müdür Yardımcısı Erman, hocası Azem’e oğlunu bulduğunu söyledi. Bu haber Azem’i oldukça heyecanlandırdı.

Azem’in Duygusal Anları

Azem, oğlunun fotoğrafını ilk kez gördüğünde duygusal anlar yaşadı. “İnsan bir fotoğrafa bakıp, aynı fotoğrafta bir sürü fotoğrafı nasıl görüyor ki? Bebekliği, çocukluğu… Ne kadar da yakışıklı olmuş oğlum” dedi. Erman, oğlunun başka fotoğraflarının da olduğunu söyleyerek Cihan’ın birçok suça karıştığını ifade etti.

Azem, Oğlunu Aramaya Çıktı

Azem, eline geçen adres sonrası Cihan’ı aramaya karar verdi. Ancak Cihan’ı sorduğu herkes, polis ya da düşman olduğu endişesiyle “Bu ismi daha önce hiç duymadım” şeklinde cevap verdi. Tüm umutlarını kaybetmeye başlayan Azem, oğlunun evlatlık verildiği Güngör Seyhan’ı buldu.

Güngör Seyhan’ın İtirafları

Azem, Güngör Seyhan’a oğlu Cihan’ın biyolojik babası olup olmadığını sordu. Güngör, öz çocuğu olduğunu itiraf etti. Ancak Azem, Güngör’ün yalan söylediğinden şüphelendi.

Azem ve Cihan’ın Buluşması

Azem, ismini ve numarasını peçeteye yazarak Güngör’ün yanından ayrıldı. Cihan ise peçeteyi kırıştırarak bir kenara attı. Ertesi gün Güngör’ün kafesine giden Azem’ı, Cihan’ın arkadaşları otoparka getirdi. Azem, Cihan’ı görünce duygusal bir şekilde oğluna doğru ilerledi. Bu an, gün batımının baba ve oğlu karşı karşıya getirdiği bir sahne oldu ve izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Dilber’in Duygusal Anları

Bu bölümde Dilber de uzun bir aradan sonra ilk kez oğlunu gördü. Müzikholden çıktığı sırada Zahir’i karşısında gören Dilber, başlarda tepki verse de arabaya doğru ilerlediğinde oğlu ile karşılaştı. Ancak Zahir, çocuğa dokunmasına izin vermedi. Dilber’in duygusal anlarının ekrana geldiği bu sahne, izleyicileri derinden etkiledi.