MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Basın Toplantısı Yaptı

featured

Emre Belözoğlu, Corendon Alanyaspor Maçı Sonrasında Değerlendirmelerde Bulundu

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor maçı sonrasında basın toplantısı düzenledi. İlk yarı performansını değerlendiren Belözoğlu, takımının ikinci yarıdaki oyunundan memnun olmadığını belirtti.

“İkinci Yarı İçin Üzgünüm, Hamlelerin Karşılığı Olmadı”

Emre Belözoğlu, “İlk yarıda çok iyi bir oyun sergiledik. Ancak ikinci yarıda beklediğimiz performansı gösteremedik. Sonradan oyuna dahil olan oyuncuların istenilen katkıyı veremediğini gördük. Panik havasında golü yedik. Bu durum beni üzdü. Kendi çalıştırdığım takımlar arasında böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum.” dedi.

“Bu Skor Moralimizi Bozdu, Pes Etmeyeceğiz”

Belözoğlu, önlerindeki 3 haftada oyuncularının ellerinden geleni yapacaklarına inandığını belirtti. Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile oynayacakları maça da değinen Belözoğlu, “Bu skor moralimizi bozdu. Ancak pes etmeyeceğiz. Beşiktaş’a karşı son maçlarda doğru işler yaptık. Taraftarımıza layık bir şekilde mücadele edip kupayı kazanma hedefiyle sahaya çıkacağız. Talihsizliklerimizi telafi edecek bir maç olabilir.” şeklinde konuştu.