Bursa’da 90’ların Nostaljik Ruhunu Yaşatan Bir Kafe: Bayram Özdoğan’ın Efsane Dekorasyonu

featured

Bayram Özdoğan, 90’ların Ruhunu Yaşatıyor

Bursa’da işletmecilik yapan Bayram Özdoğan, nostalji tutkunu olarak satın aldığı işletmeyi, 90’lı yıllardan kalma eşyalarla dekore etti.

Nostaljik Dekorasyonun Detayları

Özdoğan’ın işletmesinde, ahşap oymalı vitrinde tüplü televizyon, duvarda asılı gaz lambası, kahverengi cam şekerlikler, dantellerle süslenmiş kadife koltuklar ve güğüm gibi detaylar bulunuyor. Bahçedeki misafirleri Neşet Ertaş ve Barış Manço gibi sanatçıların fotoğrafları karşılıyor.

Menülerde Yeşilçam ve Abur Cuburlar

Kafede, Yeşilçam oyuncularının fotoğraflarının yer aldığı menülerde gazoz, çay, çekirdek, şerbet ve Türk kahvesi ikram ediliyor. Bakkal dükkanında ise leblebi tozu, emzik şeker, karikatürlü sakızlar gibi abur 1xbet özel çekilişler cuburlar satılıyor.

90’ların Samimiyeti Yaşatılıyor

Bayram Özdoğan, işletmesinde 90’ların samimiyetini yaşatmayı hedeflediğini belirtiyor. Misafirlerine geçmişe yolculuk yapma fırsatı sunan kafe, herkesi bir araya getiren bir atmosfere sahip.

Misafirlerin Yorumları

Kafenin müdavimlerinden Hakan Önlem, burada huzurlu ve mutlu vakit geçirdiğini belirterek, “Keşke burası gibi daha fazla kafe olsa” diyor. Gül Akınbay ise kafeyi ziyaret ettiğinde babaannesinin evindeymiş gibi hissettiğini ve buranın emek kokan bir ortamı olduğunu vurguluyor.