Erdoğan’dan Hastane Ziyareti: “Dünya Benim Oldu”

featured

Erdoğan, Hastane İncelemelerinde Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir açılış töreninin ardından incelemelerde bulunduğu hastanede, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan ve yetkililerden bilgi aldı.

Hasta Ziyaretleri ve İlgi

Erdoğan, tedavi gören hastaları ziyaret ederek, doktorlardan durumları hakkında bilgi aldı. Bir hastanın sağlık durumunu sorması üzerine hastanenin hizmetinden memnuniyetini dile getirerek, “Seni de gördüm ya dünya benim oldu. Çok istiyordum görmeyi. Mitinge gelemedim. Ama ‘Bir isteğin var mı?’ diye sakın sorma. Yoksa Finike yoluna tünel isterim.” şeklinde espri yaptı. Erdoğan da hastanın isteğini kabul ederek, “Senin istediğin bu olsun. Bizim işimiz bu.” yanıtını verdi.

Sağlık Bakanı Koca’dan Bilgiler

Erdoğan’ın farklı ameliyatlar geçiren bir başka hastayı ziyaretinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya Şehir Hastanesinde açılışından bu yana 1300’e yakın ameliyat, 135 bin acil ve poliklinik muayenesi yapıldığını açıkladı. Bakan Koca, “Önümüzdeki ay TUS nedeniyle asistan alımı olacak, 21 eğitim kliniği tamamlandı, dolayısıyla bu 21 alana da asistan hekimleri vermiş olacağız.” bilgisini paylaştı.

Hastanedeki Sağlık Çalışanlarıyla Fotoğraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti sırasında hastanedeki sağlık çalışanlarıyla da fotoğraf çektirerek etkili bir ziyaret gerçekleştirmiş oldu.