Manken Alara Kaya: Fiziğim aileden gelen bir özellik!

featured

 Manken Alara Kaya son dönemde oldukça ilgi gören modellerden biri. Alara Kaya sosyal medyada da oldukça aktif. Özellikle Instagram’da aktif olan ünlü model, verdiği cesur pozlar ile göz kamaştırıyor.

Alara Kaya’nın fiziği ve hayatı ile ilgili söyledikleri:

“Fiziğim aileden gelen bir özellik. Asla 1,2 kilodan fazla almam. Hayatımda hiç diyet yapmadım ve kendimi şanslı sayıyorum çünkü 30 yaşındayım ve metabolizmam hala aktif” dedi.

“Spor son yıllarda hayatımda giderek daha önemli hale geldi ve büyük zihinsel ve fiziksel etkilerine tanık olduğum için daha düzenli olarak spor yapmaya başladım.”

“Haftada dört kez yoga yapıyorum ve haftada bir veya iki kez dışarıda uzun yürüyüşlere çıkıyorum.”

“Cildim de beni rahatsız etmiyor; Günlük olarak ilgileniyorum ve temiz tutmaya çalışıyorum.”

“Cilt güzelliğinde beslenmenin büyük rolü olduğu için öğünlerimde tahıl, sebze ve meyveye mutlaka yer veririm” diye ekledi.

Kilo ile alakalı da konuşan Manken:

“Toplum olarak yemeklerimizde çok fazla yağ kullandığımıza inanıyorum. Öte yandan sofralarımıza şerbet ikram etmeyi de ihmal etmiyoruz ama bu muhtemelen tembel olduğumuzdandır.”

“Bence kilo vermek isteyen bir kişinin diyetinden şeker tamamen çıkarılmalıdır. Şeker son derece sağlıksızdır ve obezitenin önde gelen nedenidir.”

“Bunun yerine bence kilo vermek isteyenler şekerini meyve ve sebzelerden almalı, düzenli egzersiz yapmalı ve akşam 7’den sonra yemek yememelidir” dedi.

“Sağlık sorunları olmadıkça bunları yapan birinin asla kilo almayacağına inanıyorum” diye ekledi.

Mankenlere yapılan eleştiriler hakkında da konuşan Alara Kaya:

“Modellik sonucu gelişen arkadaşlığın kötü bir şey olduğuna inanmıyorum. İnsanlar üzerinde önemli bir etkisi vardır. Kendini tanımayı, mutlu olmayı, özgüven sahibi olmayı ve eğlenmeyi sağlar” dedi.

“Bu arada, mankenlerin neden ayrı bir insan türü veya dünya dışı olarak anıldığından emin değilim. Bence bu insanların işiyle değil, karakteriyle ilgili.”

“Dürüst olmak gerekirse, kimseyi olabildiğince sert bir şekilde kınamaya hakkım olduğunu düşünmüyorum. İnsanların da bana bu şekilde davranmasını bekliyorum”

“Herkes kendi hayatında kendi kararlarını verebilmelidir. Şimdiye kadar yaptığım şey buydu; Biri beni sevsin diye yaşamadım. Bu benim hayatımdı, samimi olduğum için her zaman sevildim” diye ekledi.

Aile kurmak ve edinilen tecrübeler hakkında da konuşan Manken:

“Bir gün, gerçekten bir aile kurmak istiyorum” dedi.

“Aynı nehirde iki kez yıkanamazsınız çünkü birinciden sonra akan su ile ikinciden sonra akan su aynı değildir.”

“Aslında kimse eskisi gibi değil ve insan değiştikçe dünya da değişiyor. Bana göre hiçbir şey, sürekli değişen ve gelişen bir bireyin jilet gibi keskin planlar yapmasından daha gülünç olamaz” dedi.

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/alarakayaofficial/