Monster Notebook, kullanıcı hatalarını da kapsayan yeni garanti modelini duyurdu

featured

Ürünleriyle oyun ve teknoloji meraklılarının hayatını güzelleştiren Monster Notebook, fayda ve avantaj odaklı yeni hizmeti “Tamamlayıcı Garanti”yi satışa sundu. Satış sonrası destek hizmetlerini bir adım öteye taşıyan Tamamlayıcı Garanti, 4 farklı paketle Monster Notebook müşterilerine etkin koruma sağlayacak. 

Günümüzün en iyi oyunları için gerekli olan üst seviye performanstan fazlasını bilgisayarlarıyla sunan Monster Notebook, müşteri memnuniyetini artırarak olası sorunlara proaktif çözümler sunan yeni “Tamamlayıcı Garanti” hizmetini duyurdu.

Kullanıcılarından gelen talepleri dinleyip, analiz ederek hayatlarına değer ve kolaylık katacak bu hizmeti geliştiren Monster Notebook; dört paket alternatifinden oluşan Tamamlayıcı Garanti hizmetini, mağazalarında ve online satış kanalında devreye aldı.

Kullanıcı kaynaklı hasarları kapsayan bu garanti hizmeti; Abra, Tulpar, Huma için geçerli olan Ekran ve Kasa paketlerinin yanı sıra, Kapsamlı 1 ve Kapsamlı 2 paketleriyle Abra, Tulpar, Huma, Markut ve Semruk’u güvence altına alıyor.

Ekran ve Kasa paketlerinde, satın alınan bilgisayarın LCD’sinde ve kasasında 1 yıl içinde oluşabilecek herhangi bir hasar, bir kereye mahsus karşılanıyor. Kapsamlı paketlerde ise kasa ve ekranla ilgili daha geniş bir garanti sunuluyor.

Monster Notebook hakkında

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren Monster Notebook; ömür boyu ücretsiz bakım, oynayamadığın oyun olursa para iadesi, koşulsuz müşteri mutluluğu gibi taahhütlerle sektörde fark yaratıyor ve oyun severler tarafından tercih ediliyor. Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda faaliyetlerine devam eden şirket, yurt dışı operasyonlarını Dubai ofisi ile Lefkoşa ve Berlin mağazaları üzerinden yürütüyor.