Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Burdur’da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

featured

Adalet Bakanı Tunç, Mehmet Şimşek ile Birlikte Burdur’da Halkla Buluştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Burdur Valiliği ziyareti kapsamında Vali Türker Öksüz ile görüşerek şeref defterini imzaladı. Daha sonra Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek ile Salı Pazarı’nı ziyaret eden Tunç, vatandaşlarla buluşarak sohbet etti.

Bakan Tunç, Burdur Halkına Hitap Etti

Balıkçılarla sohbet edip pazardaki vatandaşlara salep ikramında bulunan Tunç, AK Parti’nin seçim çadırını da ziyaret etti. Yaptığı konuşmada, Burdur’da büyük bir heyecan hissettiğini vurgulayan Tunç, “Gerçek belediyecilik 31 Mart’tan sonra Burdur’da başlayacak. Burdur’u büyütecek, yükseltecek projeler hayata geçtiğinde şehrimiz daha da farklı olacak.” dedi.

“Hizmet ve Eser Siyaseti Bizim Vizyonumuz”

Bakan Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, “Hizmet ve eser siyaseti bizim vizyonumuzdur.” diyerek Cumhur İttifakı’nın gücüne vurgu yaptı. Tunç, AK Parti’nin kuruluş sebebinin gerçek belediyecilik olduğunu belirterek, partinin 22 yıldır iktidarda olmasının kolay olmadığını ifade etti.

“Milletimize Şükran Borçluyuz”

Ülkenin fiziki kalkınmasına önem verdiklerini vurgulayan Tunç, vatandaşların eğitimi, sağlığı ve refahı için çalıştıklarını dile getirdi. Engellerle karşılaşmalarına rağmen milletin desteğiyle bunları aştıklarını belirten Tunç, “Milletimize şükran borçluyuz, neyi başardıysak hep onlar sayesinde başardık.” şeklinde konuştu.

“Burdur’a Çalışkan Bir Başkan Yakışır”

Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek için de övgüde bulunan Tunç, “Burdur’a çalışkan bir başkan yakışır, Burdur’a şimşek gibi bir başkan yakışır. Burdur’umuz için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız.” ifadelerini kullandı.