AUZEF Telafi (Bütünleme) Sınavı Tarihleri ve Detayları Açıklandı

featured

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Bütünleme Sınavı Tarihleri

AUZEF telafi (bütünleme) sınavı 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde 4 oturum halinde gerçekleştirilecektir.

İstanbul Üniversitesi Giriş Belgeleri İstemi

İstanbul Üniversitesi, sınava giriş belgesini şart koşmaktadır. Giriş belgelerine bu linkten kullanıcı adı ve şifresini kullanarak erişebilirsiniz.

AUZEF Sınav Yerlerini Sorgulama

AUZEF sınav yerleri öğrencilerin erişimine açılmıştır. Sınav yerlerinizi AKSİS kullanıcı adı ve şifrenizle sinav.istanbul.edu.tr adresinden sorgulayabilirsiniz.

AUZEF Bütünleme Sınavı Tarihi ve Oturumları

AUZEF bütünleme sınavı 10 – 11 Şubat 2024 tarihlerinde 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir. Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda yapılacaktır.

Bütünleme Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Öğrenciler bütünleme sınavında ders kitaplarındaki ünitelerin tamamından sorumludur. Çoktan seçmeli sınavlarda her ders için 20 soru sorulacak ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilecektir.

Sınav giriş belgelerinizi auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile alabilirsiniz.

Sınav salonlarına girerken öğrenci kimlik kartına ihtiyaç bulunmamaktadır. Sadece sınav giriş belgesi ile T.C. Kimlik Kartı veya sınav giriş belgesinde yer alan geçerli diğer resmi kimlik kartlarından herhangi birisini yanınızda bulundurmanız yeterlidir.

Bütünleme sınavı, bitirme sınavına giremeyen veya başarısızlık durumu olan öğrenciler için düzenlenmektedir. Bütünleme sınavına başvuru yapmanıza gerek yoktur.

DD ve DC harf notunu alan öğrenciler bütünleme sınavına girmek zorunda değillerdir. Ancak FF alan öğrenciler, ilgili dersten başarılı olabilmek için bütünleme sınavına girmek zorundadır.

DD ve DC harf notlarını yükseltmek için bütünleme sınavına giren öğrenciler, sınavdan FF alırsa, son aldığı not değerlendirileceği için sınav notu FF olarak kalır.

Bütünleme sınav oturumlarında koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu olan derslerden yeni harf notu almak istemeyen öğrenciler, ilgili derse ait sütunu sınav cevap optiklerinde işaretlememelidir.