Almanya’da Amazon’un Kurucusuna Benzerlik Gösteren Adam: Çağdaş Halıcılar

featured

Benzerlik Keşfedildi

46 yaşındaki Çağdaş Halıcılar, Almanya’da yaşayan ve Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’a olağanüstü bir benzerlik taşıyor. Eskiden elektrikçilik yapan Halıcılar, Bezos’a olan benzerliğini fark ederek bir iş fırsatına dönüştürmeye karar verdi.

Benzer Yaşam Tarzı

Halıcılar, Bezos gibi giyinmeyi tercih ediyor ve “Onun ikiz kardeşi gibiyim” diyor. Kendisini Bezos’a benzemek için 10 yıldır kafasını kazıttığını ve krem sürdüğünü belirtiyor. CB Transporte adında bir şirket kuran Halıcılar, kendisini Bezos gibi bir girişimci olarak gördüğünü ifade ediyor.

Bezos İmajını Kullanıyor

Bezos’a olan benzerliğini fırsata çeviren Halıcılar, bir kast ajansına kaydoldu ve Almanya’da çeşitli televizyon kanallarında ve etkinliklerde yer aldı. ABD’de Seattle’a gittiğinde Amazon’un kampüsünü ziyaret eden Halıcılar, çalışanlar tarafından ilgi gördü ve selfie çektirdi.

Benzer Yaşam Tarzı

Halıcılar, Bezos gibi yaşamayı tercih ettiğini belirtiyor. Gemide seyahat etmeyi, yardımcı tutmayı ve kaliteli içki içmeyi seven Halıcılar’ın en büyük hayali, Bezos’un yatında onunla birlikte viski içmek.