Taner Ölmez, Bülent İnal, Nazan Kesal ve Sinan Tuzcu Barış Telli’nin hikayesini beyaz perdeye taşıdı

featured

Taner Ölmez: “Sonuç güzel oldu”

Küçük yaşta geçirdiği talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Telli’nin hikayesini anlatan filmde Barış’ı canlandıran Taner Ölmez, filme dahil olmasının sebebinin Telli’ye benziyor olması olduğunu belirtti. Ölmez, “Sonuç güzel oldu. Benim için ayrı bir macera, yeni bir aşama oldu.” dedi.

Bülent İnal: “İnsanlara ilham olacak”

Bülent İnal, Barış Telli’nin ilham veren hayat hikayesinin anlatıldığı filmde Telli’nin öğretmenini canlandırdığını söyledi. İnal, filmdeki duygunun çok büyük olduğunu ve insanlara ilham vereceğini düşündüğünü belirtti.

Nazan Kesal: “Yaşama değer katan bir film”

Nazan Kesal, senaryoyu okuduğunda etkilendiğini ve Barış’ın annesi Aysel Hanım’ı canlandırmayı kabul ettiğini söyledi. Kesal, filmin yaşama cesaret verdiğini ve insanlara ilham kaynağı olacağını düşündüğünü ifade etti.

Sinan Tuzcu: “Nerede durmamamız gerektiğini gösteren bir film”

Sinan Tuzcu, filmde Barış’ın antrenörünü oynadığını ve filmin insanlara umut vereceğini belirtti. Tuzcu, filmdeki hikayenin insanları yükselteceğini ve izleyicilerde karşılık bulacağını düşündüğünü ifade etti.

Filmde ayrıca Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yapımını Hünkar Doğan/Four Story Prodüksiyon üstlenirken, yönetmenliğini Ekin Pandır yaptı.