Fenerbahçe, Galatasaray Maçının Oynanmayacağını İşaret Ediyor

featured

Urfa Yolculuğu ve Maç Planları

Fenerbahçe, Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçı yerine Avrupa Konferans Ligi’ndeki Olympiakos maçına odaklanıyor. Başkan Vekili Erol Bilecik’in Adana Demirspor maçı öncesindeki açıklamalarından sonra takımın Urfa’ya U19 takımıyla gideceği netleşmeye başladı.

Urfa’ya Genç Oyuncularla Gidilecek

U19’un aynı gün Giresunspor ile maçının olması nedeniyle Fenerbahçe, Urfa’ya en fazla 9 genç oyuncu ile gitmeyi planlıyor. Maçı tamamlayamamayı ve hükmen yenik sayılmayı göze alan takım, sahada 9 ya da daha az oyuncu ile çıkmayı düşünüyor.

Maçın Tamamlanamaması Durumu

Fenerbahçe, maçı tamamlayamazsa ve sahada 7 oyuncunun altına düşerse kurallara göre maç devam edemeyecek. TFF’nin karar vermesi ve tescil etmesi gerekecek. Bu durumda kupa töreni de yapılamayacak, kupa Galatasaray’ın olacak.

90 Dakikalık Bir Maç Olmayacak

Başkan Vekili Erol Bilecik’in açıklamaları, maçın 90 dakikalık bir mücadele olmayacağını işaret ediyor. Bu durum, maçın tamamlanamayacağı ihtimalini güçlendiriyor.

Medya Günü ve Basın Toplantılarına Katılım Olmayacak

Fenerbahçe, maç gününden bir gün önceki medya gününe ve basın toplantılarına katılmayacak. Bu durum da maçın oynanmayacağı sinyallerini veriyor.