Enis Destan: Forvette En Verimli Olduğumu Düşünüyorum

featured

Altınordu’dan Trabzonspor’a Yolculuk

Trabzonspor’un genç yeteneği Enis Destan, Trabzonspor dergisinde verdiği röportajda, Altınordu’ya forvet olarak transfer olduğunu ancak ihtiyaç dolayısıyla stoper mevkiinde oynamaya başladığını belirtti.

Forvet Olarak İstediğim Yerdeyim

Enis, hocası ve başkanıyla yaptığı tartışmalarda forvette daha başarılı olacağını söylediğini belirterek, U17’de oynadığı birkaç maçta forvet olarak görev yaptıktan sonra istediği mevkide kaldığını ifade etti. Ancak A takıma yükseldikten sonra da ihtiyaç durumlarında stoper ve 6 numara pozisyonlarında görev aldığını belirtti.

Doğru Kararı Verdim

Avrupa hayali kuran Enis Destan, Trabzonspor’dan teklif alınca kararını verdiğini ve doğru yerde olduğunu hissettiğini belirtti. Genç futbolcu, kısa vadeli hedeflerinden bahsederek Trabzonspor ile yeni başarılar elde etmek istediğini ve sonrasında Bundesliga’da oynamak istediğini dile getirdi.

Mücadele Benim İşim

Polonya’da yaşadığı zorlu süreci de anlatan Enis, direnç göstererek pes etmeyeceğini vurguladı. Trabzonspor’u, camiayı ve futbolu çok sevdiğini belirten genç futbolcu, Altınordu ve Bayern Münih maçlarını merakla takip ettiğini ifade etti.