Kardeşlerim Dizisi ve 108. Bölüm

featured

Kardeşlerim Yeni Bölüm Heyecanı

Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamları reytinglerde Gönül Dağı ile yarışıyor ve büyük bir ilgi görüyor. ATV yayın akışında yer aldığı için merak uyandırıyor. Arkadaş grubunun başından geçen olayları anlatan dizi, 4. sezonuyla devam ediyor. Kardeşlerim 108. bölümünde Ömer’in ölüp ölmediği merak konusu.

Kardeşlerim Saat Kaçta Başlıyor, Hangi Gün?

ATV’nin popüler dizisi Kardeşlerim, her hafta Cumartesi akşamları ekrana geliyor. Bu hafta 108. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Asiye ve Sarp arasındaki gerilim ve duygusal anların yaşanacağı yeni bölüm saat 20.00’de başlayacak.

Kardeşlerim 107. Bölüm Özeti

Suzan ile Şevval arasında çıkan kavga sonucunda hastaneye kaldırılırken, Yasmin kavgaya tanıklık etmektedir. Orhan, banka soygunundan kurtardığı paranın reklam filmi teklifini kabul ederken, Şengül ise bu durumdan memnun değildir. Suzan ve Yaman arasında önemli gelişmeler yaşanırken, Oğulcan Elif’i etkileme çabalarını sürdürür. Şevval, Eren ailesine destek veren Burak Müdür hakkında radikal bir karar alır. Oğulcan ve Ömer, borçlu oldukları Macit’e karşı bir hamle yaparken, Ömer büyük bir tehlikenin farkında değildir.

Kardeşlerim 108. Bölüm Full İzle

Ömer, büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır ve Şevvallerin kapısını çalan bir sürpriz isim, Yılmaz ailesini şaşırtır. Fatma ve Şengül’ün kulüpte çıkardığı tartışma, Yaman için bardağı taşıran son damla olur. Süreyya ve Yaman, ilişkileriyle ilgili önemli bir adım atarak Akif’in dikkatini çeker. Sokakta buldukları koltuğu evlerine getiren Fatma ve Oğulcan ise beklenmedik bir durumla karşılaşırlar.

Kardeşlerim Ömer Ölüyor mu, Diziden Ayrıldı mı?

Kardeşlerim dizisinin son bölümünde Akif Atakul’a sinirlenen düşmanları, Ömer’i havuza atmıştı. Dizinin 108. bölüm fragmanında Ömer’in havuzda elleri bağlı bir şekilde yattığı görüntüler izleyicileri endişelendirdi. Ancak Ömer’in ölüp ölmediği henüz bilinmiyor. Dizinin yapımcısı Nazlı Heptürk, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Yine de başrol karakterlerinden biri olan Ömer’in diziden ayrılması beklenmiyor. Ömer’in havuza atılması, dizide yeni bir gizemli olayın başlangıcı olabilir.

ATV Yayın Akışı

  • 07:30 – ATV’de Hafta Sonu
  • 10:00 – Ben Bu Cihana Sığmazam
  • 13:00 – Aldatmak
  • 16:00 – Altın Kafes
  • 19:00 – ATV Ana Haber
  • 20:00 – Kardeşlerim
  • 00:20 – Altın Kafes
  • 02:20 – Kuruluş Osman
  • 04:30 – Bir Küçük Gün Işığı