Temmuz Ajans başarıdan başarıya koşuyor!

featured

Televizyon ve sinema sektöründe birçok ünlü oyuncunun menajerliğini yapan Temmuz Ajans, artık dijital platformlarda da sesini duyurmaya başladı.

Oyuncu Temmuz Karikutal tarafından kurulan Temmuz Ajans, 2023 Mart ayından bu yana TikTok LIVE Türkiye Resmi Ajans Partneri olarak hizmet vermeye başladı. Televizyon sektöründeki başarısını dijitale de yansıtmak istediklerini belirten ajans kurucusu Karikutal, TikTok platformuna birçok ünlü ismi getirdiklerini ve canlı yayınlarda sevenleriyle buluşturduklarını belirtti.

Temmuz Ajans’ın kurucusu oyuncu Temmuz Karikutal, TikTok’ta canlı yayın yapan tüm yayıncılara kapılarının açık olduğunu, aynı zamanda TikTok’ta para kazanmak isteyen yeni yayıncılar ile de çalışabileceklerini, başvuruları internet sitesi üzerinden aldıklarını belirtti. Tiktok ajansı ile çalışmak isteyen tüm yayıncılara ve içerik üreticilerine kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Tiktokta para kazanmak ve tiktokta yayıncı olmak konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, siz de Temmuz TikTok Ajansına kayıt olabilirsiniz.