Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut: “Gruptan Lider Çıkmayı Başardık”

featured

Kartal, Maça İyi Hazırlandıklarını Söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Bulut, maça çok iyi hazırlandıklarını ve maçı kazanmaları durumunda gruptan çıkacaklarını bildiklerini ifade etti.

Gruptan Lider Çıkmak İstiyoruz

Bulut, maçı lider olarak bitirmek istediklerini belirtirken, “Avrupa’da son 2 deplasmanda kazanamadık ama bunun nedenleri vardı. Baştan sona üstün oynadığımız maçı güzel oyunla tamamladık. Gruptan lider çıkmayı başardık, oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

Hedefimiz Avrupa Kupasını Kazanmak

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Avrupa’da kupa getirmenin hedefleri olduğunu söyledi. Bulut, “Şu an son 16’ya kaldık. Hedefimiz finale kadar gitmek hatta kupayı kazanmak. Tadic gibi büyük oyuncular zaman zaman penaltı kaçırabilirler. Bu maçta kaçan penaltıyla ilgili başka bir oyuncuyu görevlendirmek istemiyorum. Tadic atmak istediği sürece penaltıları o atacak.” şeklinde konuştu.

Takım Olarak İyi Performans Gösteriyoruz

Erol Bulut, Türkiye ve Avrupa’da lider olduklarını ve bu performansı değerlendirdiklerini belirtti. Bulut, ekibiyle iyi çalıştıklarını ve pozitif futbol oynayarak ilerlediklerini vurguladı. Ayrıca, eleştirilerin her zaman olduğunu ancak adaletli olunması gerektiğini ifade etti.

Ferdi’nin Gelişiminden Memnunuz

Bulut, genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu’nun gelişiminden çok memnun olduklarını ve oyuncularına destek verdiklerini söyledi. Ayrıca, Umut Nayir’in yanlarında olmasının önemli bir durum olduğunu da vurguladı.