Emine Erdoğan’dan ‘Kanıt’ Belgeseli İçin Tebrik Mesajı

featured

Emine Erdoğan, ‘Kanıt’ Belgeselinin Galası Dolayısıyla Mesaj Gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan “Kanıt” belgeselinin galasında önemli bir mesaj iletti. Emine Erdoğan, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz’e gönderdiği mesajda, insanlık tarihinin en karanlık sayfalarına tanık olunduğu bir dönemden geçildiğine ve herkesin gözü önünde bir soykırımın yaşandığına dikkat çekti.

Emine Erdoğan’dan İnsanlık ve Adalet Vurgusu

Emine Erdoğan, Türkiye’nin daima mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olduğunu ve tarihin doğru tarafında durduğunu vurgulayarak, Gazze’de yaşanan insanlık dramını durdurmak ve barışı tesis etmek için her türlü desteğin verilmeye devam ettiğini aktardı. Mesajında, “Ateş hattında, en zorlu şartlar altında görevlerini sürdüren siz kahraman muhabirlerimiz, bir yandan zulmü duyurmak için verdiğiniz mücadele diğer yandan adalet mekanizmasını çalıştırmak için sağladığınız kanıtlar sayesinde, insanlık ailesinin yüz akı oluyorsunuz.” ifadelerine yer verdi.

‘Kanıt’ Belgeselinin Önemi ve Emeği Geçenlere Teşekkür

Emine Erdoğan, belgeselde yer alan görüntü ve röportajların uluslararası hukuk nezdinde temel delil kabul edilmesinin adaletin tesis edilmesine katkı sağladığını belirterek, belgeselin gelecek kuşaklara önemli bir belge olarak aktarılacağını ifade etti. Anadolu Ajansı camiasını ve belgeselde emeği geçenleri tebrik eden Emine Erdoğan, mesajında, “Yoğun emek ve cesaret ile hazırladığınız ‘Kanıt’ belgeseli, yüzyılımızın en önemli belgeleri arasında yer alacak, gelecek kuşaklara, katliamları bütün gerçekliği ile anlatmanın yanı sıra, adaleti ve barışı savunanların sesi olacaktır.” ifadelerine yer verdi.