Ekstrem Bölgelerde Hayatta Kalma Tüyoları İçin En Doğru Nokta; Survive İstanbul

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hayatta farklı birçok kahramanlık hikayesiyle karşılaşıyoruz. Bu hikayeler arasında en çok dikkati çeken konular ise şüphesiz ki ekstrem bölgelerde hayatta kalmayı başarabilen insanlar. Standardın dışında ve zorlayıcı yaşam koşulları içerisinde barınma ve beslenme sağlayabilmek ve zorlu koşullara rağmen yaşama tutunabilmek gerçekten bir kahramanlık istiyor. Ve bu konuda Survive.istanbul platformu insanlara önderlik ediyor. Nasıl mı?

Survive İstanbul bir vahşi yaşam ve doğa eğitimi sitesi olarak faaliyet göstermeye başlıyor. Deneyimli eğitmenlerden oluşan güçlü bir kadro bu siteyi hayata geçiriyor ve her geçen gün geniş bir bilgi içeriğine yer veriliyor. Sitede yayınlanan her bir yazı ekstrem bölgelerde hayatta kalabilmeniz için sizlere başka hiçbir yerde bulamayacağınız çok özel ipuçları veriyor.

Belki bugün okuduğunuzda sizler için ütopik kalabilecek bazı bilgiler beklenmedik anlarda hayatınızın en önemli ihtiyaçları haline dönüşebiliyor. Ne zaman ne tür olaylarla karşılaşacağını bilemeyen insanlar için bu platformda birbirinden özel bilgiler yer alıyor. Ekstrem bölgelerde hayatta kalabilmek için ne tür ipuçlarına ve tüyolara ihtiyacınız olduğunu kapsamlı bir şekilde bu platformda bulabiliyorsunuz.

Survive İstanbul platformu doğa tutkunu insanların zorlayıcı koşullar içerisinde kendi yeteneklerini ve becerilerini fark edebilmeleri ve keşfedebilmeleri adına altın değerinde bilgilere yer veriyor. Doğa becerileri sağlayabilmek bu altın değerindeki ipucu ve bilgiler ile mümkün oluyor.

Sosyal medya hesapları:

Facebook: https://www.facebook.com/hayattakal.net/

Twitter: https://twitter.com/hayattakalnet/

Instagram: https://www.instagram.com/manzara3000/

Pinterest: https://tr.pinterest.com/hayattakalnet/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/survive-istanbul-83783b264