Güncel Haberlere TamgaTürk’ün Gözünden Bakın

featured

 

TamgaTürk, nerede bir Türk varsa ona bakmayı ve Türk’ün gözünden bakmayı kendine şiar edinmiştir. TamgaTürk; Türkiye, Türk Dünyası ve dünya gündemine ilişkin güncel haberleri okuyucularıyla buluşturur. Türk milliyetçiliğini, hürriyetçiliği ve sekülerliği benimsemiş bir haber sitesi olan TamgaTürk düşünce ve ifade özgürlüğüne önem verir. Türkiye ve dünya gündeminden haberleri okuyucusuyla buluşturan TamgaTürk, dünya üzerindeki her türlü diktatörlüğe ve baskıcı yönetime karşıdır. Yaptığı haberlerde bu konulara büyük bir özen gösteren TamgaTürk kurulduğu günden bu yana okuyucusunun güvenini kazanmıştır. TamgaTürk, haberlerinde Türkiye ve Türk Dünyası’na öncelik verir.

TamgaTürk, haberlerinde tüm basın ve ifade hürriyetini önceleyen bir duruş sergiler. TamgaTürk haberlerinde Türk milliyetçisi duruşunu da yansıtır. Yayın etiği kurallarına uygun olarak misyonunu yerine getiren TamgaTürk, bu idealle hareket ediyor ve habercilik alanında varlığını sürdürüyor.

Haberler

TamgaTürk, haberlerinde Türk milliyetçiliğine, seküler düşünceye ve hürriyetçiliğe önem verir. Yaptığı haberlerin başlığında ve içeriğinde bu hususlara dikkat eder. Habercilik anlayışını bu ilkeler doğrultusunda düzenler.

Baskıcı yönetimler, mürteci oluşumlar ve terör örgütleri TamgaTürk’ün haberlerinde hoş görülmez. Türk milletinin hür, müreffeh ve güvenli yaşamasını isteyen TamgaTürk, meydana gelen gelişmeleri bu perspektiften haberleştirir. TamgaTürk, haberleri okuyucu kitlesiyle buluştururken bu hassasiyet ve duyarlılıklara uygun hareket eder.

TamgaTürk haberlerinde ifade özgürlüğüne önem verir ve yayın ilkelerine aykırı davranan her türlü kişi, kurum ve kuruluş eleştirilebilir.

Dosya Haberler

Türkiye’de, Türk Dünyası’nda ve dünyada yaşanan gelişmelerle alakalı haberler yayın etiğine, Türkiye Cumhuriyeti yasaların uygun olarak TamgaTürk gündemine alınır. Bu yayın organında çeşitli konularda dosya haberler yapılır. Dosya Haberlerde hem gündeme ilişkin hem de gündem yaratacak konulara ilişkin doyurucu bilgilerin yer aldığı yazılar yer alır.

TamgaTürk, şeffaf ve doğru haberciliği ilkesi olarak benimser. Benzerlerinden farklı olan bir duruş sergileyerek basında farkını ortaya koymak isteyen TamgaTürk, amacına giden yolda sağlam adımlar atarak vizyonunu ve misyonunu tüm kitleye kanıtlamaktadır.