Trendyol 1. Lig Takımı Adanaspor Başkanı Bayram Akgül Görevinden Ayrıldı

featured

Bayram Akgül’ün Adanaspor’a Veda Açıklaması

Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor’un uzun süredir başkanlığını yapan Bayram Akgül, görevinden ayrıldı. Akgül, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adanaspor’a 18 yıl boyunca maddi ve manevi anlamda sınır tanımaksızın hizmet ettiğini belirtti.

18 Yıllık Görev Sürecinde Neler Yaşandı?

Akgül, 18 yıllık görev sürecinde birçok zorluğa rağmen Adanaspor’un büyüklüğüne yakışır şekilde hareket etmeye çalıştığını ifade etti. Görev süresince sadece sportif başarıları hedeflemeyen Akgül, Adanaspor ismini ve değerini sporun ötesinde bir noktada tutmaya çalıştığını vurguladı.

Teşekkürler ve Gelecek Dileği

Görevde olduğu süre boyunca desteklerini esirgemeyen kent protokol üyeleri, ilgili kurumlar, kulüp yöneticileri, teknik direktörler, futbolcular, çalışanlar ve taraftarlara teşekkür eden Akgül, Adanaspor’a bundan sonraki dönemde başarılar dilerken, her zaman kulübün yanında olacağının altını çizdi.

Bayram Akgül, Adanaspor Başkanlığı görevine son verme kararı alırken, 18 yıllık süreçte Adanaspor için harcadığı emeğin ve hizmetin unutulmaz olduğunu belirtti. Kulüp, Akgül’ün ayrılışı ile yeni bir döneme girerken, Adanaspor camiası başkanlarına minnet ve saygıyla veda etti.