Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

featured

Doğan’dan Taraftarlara Kutlama ve Eleştiriler

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla taraftarlara yönelik bir mesaj yayımladı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Doğan, taraftarların bayramını kutlayarak, sağlık, neşe, bolluk ve bereket dolu bir yaşam diledi.

Eleştiriler ve Adalet Vurgusu

Doğan, yayımladığı mesajda, bu sezon bazı takımların ayrıcalıklar talep ettikleri, adaletsizliklerin yaşandığı bir döneme tanıklık ettiklerini belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun baskılara boyun eğerek utanç verici bir sezonu geride bıraktığını ifade etti. Adalet vurgusu yaparak, “Yalancı değişimlere kapıları kapattıracağız” diyen Doğan, yeni sezonda TFF ve MHK’de gerçek adaleti ve dürüstlüğü arayacaklarını kaydetti.

Futbol Dışındaki Rakiplere Karşı Güçlü Duruş

Trabzonspor’un hedefinin Trendyol Süper Lig’de üçüncülük ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk olduğunu belirten Doğan, futbol dışındaki rakiplerin de güçlü olduğunu vurgulayarak, adaletin dışına çıkan her türlü davranışa karşı güçlü bir şekilde duracaklarını ifade etti. Yeni sezon için erken başlatılan çalışmalarla iddialı bir takım oluşturacaklarını ve Trabzonspor’un gerçek sahipleri olan taraftarların her zaman yanlarında olduklarını biliyor olmalarından mutluluk duyduklarını belirtti.

Sonuç

Ertuğrul Doğan’ın Ramazan Bayramı mesajı, sadece kutlama değil aynı zamanda sert eleştiriler ve adalet vurgusuyla dolu oldu. Trabzonspor Başkanı, yeni sezonda adaleti, dürüstlüğü ve güçlü temsiliyeti ön planda tutacaklarını ve taraftarların desteğiyle hedeflerine ulaşacaklarını vurguladı.