Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach’ı 4-3 Mağlup Etti

featured

Hoffenheim, Bol Gollü Mücadelede Galip Geldi

Hoffenheim, Almanya Bundesliga’nın 30. haftasında kendi sahasında Borussia Mönchengladbach’ı konuk etti. PreZero Arena’da oynanan karşılaşmada Sören Storks düdük çaldı. Mücadele, izleyenlere bol gollü ve heyecan dolu anlar yaşattı. Ev sahibi ekip Hoffenheim, rakibini 4-3’lük skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Ozan Kabak’tan Önemli Katkı

Hoffenheim adına galibiyeti getiren goller sırasıyla şu şekilde geldi: 36. dakikada Wout Weghorst, 58. dakikada Grischa Prömel, 66. dakikada milli futbolcu Ozan Kabak ve maçın son anlarında 90+1. dakikada Anton Stach kaydetti. Diğer taraftan Borussia Mönchengladbach’ın golleri ise 39, 78 ve 89. dakikalarda Robin Hack’ten geldi.

Hoffenheim Yükselişe Geçti

Bu sonuçla birlikte Hoffenheim, puanını 39’a çıkararak ligde 9. sıraya yükseldi. Mönchengladbach ise 31 puanla 11. sırada yer aldı. Milli futbolcu Ozan Kabak, bu sezon Hoffenheim formasıyla çıktığı 26 maçta 3 gol atıp, 1 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı. Hoffenheim, aldığı bu galibiyetle ligdeki konumunu daha da sağlamlaştırdı.