Galatasaray’ın Kalecisi Günay Güvenç: Osimhen Atatürk’ü Sordu!

featured

Günay Güvenç, Osimhen’in Sorularını Açıkladı

Galatasaray’ın başarılı kalecisi Günay Güvenç, Avrupa Ligi’nde Elfsborg ile karşılaşmadan önce yaptığı açıklamada, Napoli’den transfer olan Victor Osimhen’in ilginç sorular sorduğunu paylaştı. Güvenç, Nijeryalı futbolcunun maç öncesi kendisine yönelterdiği sorular arasında Atatürk’ün resmiyle ilgili olanların öne çıktığını belirtti. Güvenç, “Yedek kulübesinde bana çok sorular sordu, özellikle Atatürk resmiyle ilgiliydi. Atatürk’ü bildiğini söyledi, anlattım.” şeklinde konuştu.

Osimhen’in Türkiye ve Galatasaray’a Olan İlgisi

Günay Güvenç, Osimhen’in Türkiye ve Galatasaray’a gösterdiği ilginin oldukça dikkat çekici olduğunu vurguladı. Osimhen’in röveşata golü sonrası neden kendisine koştuğuna ilişkin soruya cevap veren Güvenç, “Kendisi çok açık, özellikle çok şey öğrenmek istiyor ülkemizle alakalı. İstiklal marşımızı sordu, maçlardan önce okunduğunu söyledim. Taraftarımızın ne söylediğini sordu. Buraya sadece zaman geçirmek için gelmedi, hissettiriyor!” ifadelerini kullandı.

Günay Güvenç’in Osimhen’in Türkiye ve Türk kültürüne olan ilgisini paylaştığı açıklamaları, futbolseverler arasında büyük ilgi uyandırdı. Galatasaray taraftarları, bu ilginç anıyı heyecanla beklenen Avrupa Ligi maçı öncesi konuşulanlar arasında en çok merak edilen konular arasına yerleştirdi. Osimhen’in Galatasaray’a karşı sergileyeceği performans ve Türk taraftarlarla kuracağı iletişim de maç öncesi en çok merak edilen konular arasında bulunuyor.