Futbol Avrupa’da Heyecan Dorukta!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayer Leverkusen Bundesliga’da Şampiyonluğunu İlan Etti

Bayer Leverkusen, Werder Bremen’i 5-0 mağlup ederek tarihinde ilk kez Bundesliga şampiyonluğunu kazandı. Xabi Alonso’nun takımı 119 yıllık tarihindeki bu büyük başarıya Granit Xhaka ve Florian Wirtz’in golleriyle ulaştı.

Manchester City Premier Lig’de Zirveye Yerleşti

Manchester City, Luton Town karşısında 5-1 galip gelerek Premier Lig’de liderliği ele geçirdi. Mateo Kovacic, Erling Haaland ve diğer oyuncuların golleriyle zirveye oturan Manchester City, takipçilerini geride bıraktı.

Real Madrid LaLiga’da Üstünlüğünü Korudu

LaLiga’da Real Madrid, Mallorca’yı 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Barcelona’nın da galip gelmesiyle zirve mücadelesi devam ederken Real Madrid önde yer almaya devam ediyor.

Serie A’da Inter Liderliği Sürdürdü

İtalya Serie A’da Inter, Hakan Çalhanoğlu’nun golüyle Cagliari’ye berabere kaldı ancak liderliğini sürdürdü. Milan’ın puan kaybıyla Inter’in zirvedeki yerini güçlendirdiği bir hafta geçirildi.

Ligue 1’de PSG Zirvede

Ligue 1’de PSG, zirvedeki yerini koruyarak liderliğini sürdürdü. Olimpik Lyon’un 4-3 galibiyetiyle heyecanın devam ettiği Ligde, PSG en yakın takipçileri karşısında avantajlı bir konumda bulunuyor.