Beşiktaş’ın Yeni Teknik Direktör Arayışı

featured

Hasan Arat, Yeni Teknik Direktör İçin Almanya’da

Beşiktaş, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşadığı sezonda 6 kez teknik direktör değiştirdikten sonra yeni sezon öncesi takımın başına geçecek ismi belirlemek için harekete geçti. Kulüp Başkanı Hasan Arat, Almanya’ya giderek Bayern Münih Başkanı Herbert Haine ve RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez gibi önemli isimlerle görüşmelerde bulundu.

Adaylar Arasında Nuri Şahin de Var

Hasan Arat’ın, Dortmund’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Nuri Şahin ile de görüşmesi bekleniyordu ancak Alman medyası, bu konuda henüz iletişime geçilmediğini duyurdu. Bununla birlikte; Bayern ve Almanya Milli Takımı’nı çalıştırdıktan sonra boşa çıkan Hansi Flick ile Benfica’dan ayrılması beklenen Roger Schmidt, temas kurulan diğer isimler arasında yer alıyor.

Öncelik Şenol Güneş’te

Ancak Beşiktaş’ın öncelikli tercihinin, daha önce yolların ayrıldığı Ekim 2023’te Şenol Güneş ile masaya oturmak olduğu belirtiliyor. Güneş’in tecrübesi ve Beşiktaş’a olan bağlılığı, yönetimin dikkatini çekiyor ve yeni sezon öncesi takımın başına geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş camiası heyecanla yeni teknik direktörün kim olacağını beklerken, taraftarlar da takımın bu zorlu dönemden çıkışını merakla bekliyor. Takımın yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.