Muratpaşa İlçe Başkanı Furkan Bedir ‘’Antalya okullarında Sinan Ateş anısına 1000 adet Nutuk Kitabı Dağıttı

featured

Antalya’da Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı olan Furkan Bedir, ülkücü şehit Sinan Ateş’in anısına öğrencilere Atatürk’ün Nutuk kitabını dağıttı. Bedir, Türk milliyetçilerinin gençlerin ve öğrencilerin yanında olduğunu ve Atatürk çizgisinden gençlerin ayrılmaması gerektiğini vurguladı.

Antalya ilindeki okullarda gerçekleştirilen kitap dağıtımı töreninde konuşan Furkan Bedir, Türkiye’nin geleceğinin gençlerde olduğunu belirtti. Bedir, Atatürk’ün öğretilerine bağlılığın önemine değinerek, gençlerin bu çizgiden ayrılmaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, ülkücü şehit Sinan Ateş’in de Atatürk’ün izinden gittiğini ve bu topraklarda binlerce Sinan’ın yetişeceğini ifade etti.

Hain bir pusu sonucu Şehit edilen Doç. Dr. Sinan Ateş olayının Zafer Partisi ve teşkilatları olarak yakından takipçisi olduklarını belirten Furkan Bedir, ‘’Şehidimiz Sinan Ateş’in kıymetli ablası Selma Ateş ile görüştük böyle bir proje başlatmak istediğimizi söyledik. Kendileri çok duygulandı ve teşekkür etti. Sosyal medyadan da desteklerini açıkladılar. Projeyi Zafer Partisi Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ ile paylaştım. Kendileri vakit kaybetmeden projeyi gerçekleştirmemizi söylediler ve tebriklerini ilettiler. Ne Atatürk’ün çizgisinden ayrılacağız ! Ne yeni Sinanlar yetiştirmekten vaz geçeceğiz.’’ Açıklamalarında bulundu.

Bedir açıklamasında ‘’Antalya’daki öğrencilere, Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye ederek milli tarih ve kültürün öğrenilmesine katkıda bulunduk. Bu tür etkinliklerin gençlerin milli değerlere sahip çıkmalarına Atatürk çizgisinde öğrenimlerine devam etmelerine yardımcı olacağız.’’ dedi

Zafer Partisi teşkilatları arasında genç ve dinamik başkan olarak bilinen Furkan Bedir , farklı proje ve siyasi yaklaşımları ile tüm partilerden ve partililerden taktir toplamaya devam ediyor.