Ankara’da Özel Hastanelerde Yaşanan Skandal İddialar

featured

Birinci Babanın Hikayesi: Yoğun Bakım Ücreti İddiası

M.H.K, Eşinin Acil Durumda Para Talebiyle Karşılaştı

M.H.K, 28 haftalık hamile eşiyle Esenyurt’taki Özel Esencan Hastanesine gittiklerinde, yoğun bakımda yer olmadığı belirtilerek farklı bir hastaneye yönlendirildiklerini anlattı. Eşinin acil doğuma alındığını öğrenen M.H.K, hastane personelinin kendisinden 8 bin TL talep ettiğini ve bu parayı nakit olarak ödemek zorunda kaldığını iddia etti.

İkinci Babanın Dramı: Tanı Konulmamış Bebek

E.K, Bebeğinin Beklenmedik Ölümüyle Karşılaştı

E.K, eşinin doğumundan sonra bebeğinin durumunun kötüleştiğini ve acil sevk gerektiğini öğrendi. Özel Bağcılar Medilife Hastanesi’nde bebeğine kalp yetmezliği ve metabolik hastalık teşhisi konulduğunu belirten E.K, bebeğinin ertesi gün vefat ettiğini söyledi.

Üçüncü Babanın Şikayeti: Hastanede İhmal İddiası

H.H, Bebeğinin Ölüm Sürecini Anlattı

H.H, yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı gerekçesiyle başka bir hastaneye sevk edildiklerini belirtti. Bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendiğinde, hastane personelinin kendisini ücret talebiyle karşılaştırdığını ancak herhangi bir ücret ödemediğini ifade etti.

Yabancı Uyruklu Baba: Bebeğinin Ölümünü Gözleriyle Gördü

B.N.O, Bebeğinin Ölüm Sürecini Detaylarıyla Anlattı

B.N.O, bebeğinin hastanede tedavi gördüğü sırada, doktorun kendisine sürekli farklı hastanelere sevk etmesi ve yüksek ücret talepleriyle karşılaşması üzerine bebeğini kaybetti. Bebeğinin ölü halini görmesi sonrasında hastaneden ayrıldı.