Üstün Performanslı Yalıtım Ürünleri

featured

Geri dönüştürülmüş üçüncü hamur kağıda bor tuzlarının emdirilmesi tekniği ile üretilen STARBOR, ısı, ses ve yangın yalıtımı konusunda mükemmel bir çözümdür. Doğal yapısı sayesinde kanserojen maddeler içermez ve tamamen güvenli bir üründür. Isı ve ses yalıtımına ihtiyaç duyulan her alanda kullanılabilen STARBOR, yerli ve milli bir ürün olarak ülkemizin gurur kaynaklarından biridir.

STARBOR’un sunduğu avantajlar arasında yazın sıcaklığından kışın soğuğuna koruma sağlaması ve alev yürütmemesi, damlama yapmaması ve boğucu gaz çıkarmaması sayılabilir. Bu özellikleri sayesinde yangın geciktirici bir etkiye sahip olan STARBOR, güvenli ve konforlu mekanlar yaratmada önemli bir rol oynar. Ayrıca, lifli yapısı sayesinde ses yutuculuk özelliği de taşır, böylece ses yalıtımı ile geçişlerini minimuma indirir ve huzurlu bir ortam sunar.

Ekonomik ve Dayanıklı Çözüm

Tek kalemde birçok yalıtım değeri kazandırarak ekonomik bir seçenek sunan STARBOR, uzun ömürlü performansıyla da öne çıkar. Diğer yalıtım malzemelerine göre 60 yıl boyunca etkin bir şekilde görev yapar ve zamanla bozulmaz. Ayrıca, nemi engelleyerek küf oluşumunu engeller ve uygulandığı alanda şeklini alarak ısı yalıtımı ile güçlü bir yalıtım sağlar. STARBOR, haşerat barındırmaz ve uygulama alanının ömrünü uzatarak uzun süreli kullanım sağlar. Üstelik, enerji tasarrufuna katkıda bulunarak ülke ve birey ekonomisine değer katar. Enerjinin boşa gitmesini önleyerek çevreye duyarlı bir yalıtım çözümü sunar.