Podcast Yayıncısı Metin Altınçekiç; Türkiye Ve Ab Ülkelerinde En Çok Dinlenen Türk Yayıncılar Arasına Girdi

featured

Nurmetsan Grubun Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazeteci olan Metin ALTINÇEKİÇ, Spotify, Deezer, Apple Music, Amazon Music, Google Podcast ve pek çok seçkin Dijital Müzik Platformlarında Podcast Yayınları yapmaya başlamıştı. Sevilerek dinlenmeye başlanan bu yayınlarda, yer yer seçtiği konuları kendi üslubu ile anlatırken, yer yer de konukları ile keyifli söyleşiler gerçekleştirmekteydi.

Türkiye’de yeni yeni dinleyici kitlesi oluşmaya başlayan Podcast Yayıncılık kültürü çerçevesinde, “Metin ALTINÇEKİÇ ile Podcast Söyleşiler Serisi” yayınları, son yaptığımız analiz ve incelemelerde en çok dinlenen Podcast Yayınları arasına girdiğini görmekteyiz. Yayınlarını Dijital Müzik Platformlarında sesli Podcast Yayını olarak paylaşan Ödüllü Gazeteci Metin ALTINÇEKİÇ, aynı zaman da YouTube, Instagram, TikTok ve facebook sayfası gibi çeşitli platformlarda da söz konusu yayınlarını videolu olarak paylaşmakta. Böylelikle, görselliğe önem veren dinlediğini görmek isteyen kitlelere de hitap edebilmektedir.

Bugün Metin ALTINÇEKİÇ Tanınmış Kişilere sorular sorduğu gibi, aynı zamanda da No Name olarak tabir ettiğimiz kamuoyu tarafından çok tanınmamış ama kendi alanında başarılı isimlere de sorular yöneltmektedir. Bugün kişisel gelişime önem veren, çeşitli kişilerin söyleşilerini merak eden insanlar için fevkalade bir yayın formatı oluşturmaktadır. Yayınları Spotify veya Youtube gibi platformlarda Metin ALTINÇEKİÇ yazarak aratıp bulabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI:
* https://www.instagram.com/metinaltincekic
* https://www.tiktok.com/@metinaltincekic
* https://twitter.com/metinaltincekic
* https://www.youtube.com/user/metinaltincekic
* https://www.facebook.com/metinaltincekic
* https://www.twitch.tv/metinaltincekic
* https://www.metinaltincekic.com.tr

PODCAST YAYINLARI:
* https://open.spotify.com/show/14pHFvHExsCyESTp0ZSofI
* https://podcasts.apple.com/us/podcast/metin-alt%C4%B1n%C3%A7eki%C3%A7-ile-podcast-s%C3%B6yle%C5%9Filer-serisi/id1543258880
* https://music.amazon.com/podcasts/bd1b99d8-9964-4a4a-ade9-614a23f37d19/metin-alt%C4%B1n%C3%A7eki%C3%A7-ile-podcast-s%C3%B6yle%C5%9Filer-serisi
* https://www.deezer.com/tr/show/2046072

WEB SİTELERİ:
*
https://www.nurmetsan.com/
*
https://www.hsreklam.com/