Noir Pit Coffee Co. büyüyor, yeni franchise mağazalar yolda!

featured

Noir Pit Coffee Co. etkileyici konseptiyle taze kavrulmuş nitelikli kahvelerin çekirdek halinde ve öğütülmüş olarak satıldığı uzman bir kahveci olarak öne çıkıyor. Markanın sahibi olan Papilla Gıda’nın kurucu ortağı İbrahim Demir, sağlam adımlarla güçlendirdikleri Noir Pit markasını büyütme hedefinde olduklarını ve franchise vermek üzere gerekli kurumsal altyapıyı oluşturarak girişimci adayları ile görüşmelere başladıklarını söyledi.

Markamızı kahveye tutkuyla bağlı kişi ve kurumlarla birlikte büyüyeceğiz”

Markayı hedeflerine ulaştırmada katkısı olacağını düşündükleri kişi ve kuruluşlara kısa süre sonra franchise vereceklerini açıklayan İbrahim Demir, “Markamızı kahveye tutkuyla bağlı kişi ve kurumlarla birlikte büyüteceğiz. Franchise sitemi için gerekli kurumsal altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Hedef büyüttüğümüz, heyecanlı bir dönemden geçiyoruz” dedi. Demir; işletim sistemleri, finansal raporlamalar, çalışma kılavuzu (manuel) ve eğitim programlarını sekiz yıllık yoğun tecrübe ve bilgi birikimi ışığında tamamladıklarını sözlerine ekledi.

Yatırımcı adayları ile görüşmelere başladıklarını belirten İbrahim Demir, uygun lokasyon alternatiflerin değerlendirilmesi, tahmini gelir gider tablolarının hazırlanıp, yatırımın geri dönüş süresinin ve proje karlılığının hesaplanması konusunda yatırımcıya geniş bir destek sunduklarını belirtti. Demir, hazırladıkları detaylı raporları yatırımcılar ile şeffaf bir şekilde paylaştıklarını ve karlılığı düşük öngörülen yatırımlara, yatırımcısı istese dahi girilmediğinin altını önemle çiziyor.

Papilla Gıda çalışma sisteminde tüm kahveler ve kurumsal malzemeler firma tarafından franchise şubesine sağlanıyor. Ayrıca, kriterleri önceden belirlenmiş gıda ve gıda dışı ürünler Noir Pit tedarikçilerinden özel avantajlar ile birlikte tedarik edilebiliyor.

Anahtar teslim kurulum avantajı

Şube yapımına başlanmadan önce Papilla Gıda yapım maliyetlerini yatırımcı ile paylaşıyor ve A’dan Z’ye anahtar teslim sistemi ile mağaza yatırımcıya teslim ediliyor. Bu aşamada tüm giderler yatırımcı ile şeffaf bir şekilde paylaşılırken, Papilla Gıda herhangi bir yapım komisyonu talep etmiyor.

Lezzetinin ve müşteri deneyimi farkının ağızdan ağıza yayıldığı Noir Pit’in güçlü adımlarla büyüdüğünü belirten Demir, tadını tüm misafirleri ve paydaşlarıyla birlikte çıkaracakları bir kahve kültürü oluşturmayı istediklerini söyledi. Demir ayrıca, “Hedefimiz Noir Pit’in güçlenerek büyürken pazardaki özgün konumunu korumaya devam etmesidir” dedi.

İlk franchiselar yurt dışında

İbrahim Demir hem yurt içi hem de ve yurt dışındaki yatırımcılardan yoğun talep aldıklarını ve kısa zaman içinde Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır’da ilk franchise mağazaların açılacağını müjdeliyor. Markanın talepleri değerlendirirken en çok önemsediği konu, yatırımcının finansal yeterliliği, iyi kahveye tutku ile bağlı olması, işin başında bizzat durması veya işletme bilgisi yüksek yöneticileri sorumlu ataması.