MVD Makina’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Gününe Özel Saygı Duruşu

featured

MVD Makina, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıldönümünde, onun izinde ilerlemenin ve mirasını yaşatmanın önemini vurgulamak adına bir anma mesajı yayınladı.

MVD Makina olarak, 10 Kasım 1938’de kaybettiğimiz büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz. Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, yenilikçi yaklaşımları ve bağımsızlık mücadelesi, şirketimizin de ilham kaynaklarından biridir. Atatürk’ün “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir, benim düşüncelerimi, benim hislerimi anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir” sözünü hatırlatarak, onun fikirlerini ve ideallerini yaşatma konusundaki kararlılığımızı vurgulamak istiyoruz.

MVD Makina olarak, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedeflere doğru ilerlemeye ve ülkemizin sanayi alanındaki gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Onun mirası, bizim için daima bir rehber olacaktır.

Bu basın bülteni, MVD Makina’nın kurumsal değerlerini ve Atatürk’e olan saygısını yansıtacak şekilde hazırlanmıştır. Bültenin, şirketin web sitesinde ve ilgili haber bültenlerinde yayınlanması önerilir.