Başkan Eroğlu’ndan Olay Video

featured

Yerel seçimlere sayılı günler kala ülke genelinde heyecan da yükseliyor. Heyecanın en çok hissedildiği illerden biri ise rekabetin arttığı Tokat.

Tokat’ta mevcut başkan Eyüp Eroğlu ile devam kararı alınmasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi ise başarılı çalışmalarıyla adını Türkiye’de altın harflerle yazdıran efsane vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlunu aday gösterdi.

Yazıcıoğlu’nun şu ana kadar yapılan tüm saha araştırmalarında en az %5 önde olmasının ardından mevcut başkan Eroğlu’dan çıkış geldi.

Televizyonda yayınlandığı ilk günden beri gündemden düşmeyen İnci Taneleri isimli diziyle adını duyuran ve konsomatrislik yapan Dilber karakterine yazılan şarkıyı, efsane vali Recep Yazıcıoğlu’nun evladı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu için uyarlayan Eroğlu ekibi; benzetme içeren videoyu ise tüm sosyal mecralarda yayarak cumhur ittifakı ruhunu zedelediğini dile getirdi.

MHP Lideri Bahçeli’den Dilber Tepkisi

“Şu dönemde bir dizi-film vasıtasıyla ‘Dilber’ karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibarıyla manidar bir komplo emaresi taşımaktadır.” diyerek şubat ayında söz konusu Dilber karakterinin komplo aracı olduğunu dile getiren Bahçeli, Tokat adayına yapılan saygısızlığı öncesinden öngörerek yine haklı çıktığını belirtti.