Sevgililere teknolojik hediyeler için doğru adres Logitech

featured

Logitech, Sevgililer Günü’nde teknolojik bir hediye vererek sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere benzersiz hediye alternatifleri sunuyor. Logitech, bu yıl ki hediye önerilerinde ilhamını ekipmanlarının tasarım ve işlevselliğinden alıyor.

Her kullanıcıya ve tarza özel hediye önerileri

Ellere tam uyum sağlayan bir mouse, eli daha doğal bir pozisyonda tutarak gün boyu rahat kullanım sağlar. Sol el seçeneği de dahil olmak üzere farklı boyut seçenekleriyle daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan Signature M650 Kablosuz Mouse, Signature K650 Klavye ile birlikte kullanımda, üretkenliği daha ileri seviyeye taşımaya yardımcı oluyor.

Sevdiklerinin masa stilini renklendirmek isteyenler için Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Klavye ve Pebble M350 Mouse, hem renkli hem de işlevsel seçenekler arasında yerini alıyor. Bu ikilinin siyah, pudra pembe, lila, bej ve uzay mavisi tonlarında farklı renk seçenekleri bulunuyor.

Logitech, farklı emoji tuşlarıyla duygularını yansıtmayı ve mekanik klavye sevenlere özel tasarladığı POP Keys Klavye ve POP Mouse ikilisi için üç farklı renk seçeneğini sunuyor. Daydream, mint, lila, beyaz ve güneş sarısının bir araya gelmesiyle tasarlanırken;  Heartbreaker ise neon mercan ile canlı ahududu renklerinin birlikteliğinden doğuyor. Blast rengi, siyah, gri ve sarı renklerin iddialı kombinasyonu ile retro ruhu sergiliyor. Yeni modelleri Mist ve Cosmos ise bej ve lila renkleriyle çalışma alanlarına yeni bir soluk getiriyor.

Görüntülü görüşmelerin yüksek kalitede gerçekleşmesini sağlayan BRIO 500 Web Kamerası ve daha berrak ses deneyimi sunan ZONE VIBE 100 Kulaklık ise modern bir masanın tamamlayıcısı rolünü üstleniyor. Ekipmanların grafit, kırık beyaz ve pudra pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Oyun tutkunlarına özel hediye önerileri

Logitech G203 LIGHTSYNC, hem erişilebilir hem de kaliteli mouse arayanlar için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. Her seviyeden oyuncu için tasarlanan G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi  şık tasarımı ve sıvılara karşı dirençli yapısıyla dikkat çekiyor. Logitech G’nin hafifliğiyle öne çıkan G435 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, siyah & neon sarı, mavi & ahududu, beyaz & bebek mavisi gibi ikili renk kombinasyonlarıyla oyuncuların kişiselleştirilmiş tarzlarını sergilemelerine olanak sağlıyor.

Hız ve konforun buluşma noktası G513 Clicky Klavye’den geçerken G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse’u oyun tutkunu çiftlerin yüzünü güldürürken aynı zamanda oyunculara rekabette şans tanıyor.

G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, oyuncuların herhangi bir kablo olmaksızın ihtiyaç duydukları performansı sağlıyor. Beyaz, mavi, lila ve siyah renk seçenekleri ile oyuncuların tarzlarını yansıtmasına imkân tanıyor.

Logitech’in en yeni koleksiyonu Aurora’nın G735 Kablosuz Oyun Kulaklığı, G715 Kablosuz Oyun Klavyesi, G713 Oyun Klavyesi ve G705 Kablosuz Oyun Mouse’u eğlenmek için oyun oynayanları mutlu edecek hediye seçeneği oluyor.

Logitech’in siyah, beyaz ve pembe renkleri ile oyuncuların gönüllerinde taht kuran en hafif ve hızlı PRO X Superlight mouse’u kırmızı rengiyle de göz dolduruyor.