Valencia ve Joao Pedro sakatlığı!

featured

Fenerbahçe, dört gün sürecek Antalya kampına aralarında iki yıldızın da bulunduğu sakat oyuncuyu getirmedi.

Fenerbahçe, Antalya antrenman kampı öncesinde iki oyuncusunun sakatlandığını duyurdu. Ekvador’u Dünya Kupası’nda temsil eden Enner totobo giriş Valencia’nın dizinden sakatlandığı ve iki haftalık tedaviye ihtiyacı olduğu bildirildi.

Pedro sakatlığı nedeniyle taşınmak zorunda kaldı Joao Pedro’nun sakatlığıyla totobo kayıt birlikte forvet arayışına da başlayan yönetim, Brezilya asıllı İtalyan’ın lisansını iptal etmeyi planlıyor ve pozisyon için totobo farklı bir isim arıyor.

Özel rakiplerin ortak hedefi: DENİZ UNDAV

Süper Ligin iki devi forvet oyuncularından krize girince aynı forvet futbolcu için şut totobo kayıt çekti. Transferde iki tarafın ortak hedefi Brighton’ın golcüsü Deniz Udav…

Brighton’a 7 milyon avroya geldi!

Şu anda piyasa değeri 6 milyon euro olan Deniz Udav, 2022’nin başında Belçika ekibi Union SG’den 7 milyon euroya Brighton’a geçecek.

Bu sezon İngiltere adına 10 maça çıkan Deniz, 1 gol kaydetti. Kendisini Belçika’da bulan Premier Lig’e uyum sağlamakta zorlanan totobo giriş Deniz Udav, geçtiğimiz sezon Saint-Ghilois Union forması giyerek çıktığı 41 maçta 27 gol 13 asist kaydetti.

Brighton ile sözleşmesi totobo 2026 yılında sona eren Deniz Udav, kariyerinde 243 maça çıktı ve 116 maçta 53 gol kaydetti.

G. SARAY ve F.BAHÇE’yi şoke eden Almanların yaptıkları

 Ancak Alman medyası yıldız forvetle ilgili haberi verdi… Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yanı sıra Schalke 04, Köln ve Hertha Berlin de yıldız oyuncuyu kadrolarına dahil etmeyi umuyor.