Türkiye Basketbol Federasyonu, Haluk Yıldırım ve Muratcan Güler’e Teşekkür Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Takımlar Direktörü ve A Milli Takım Menajeri İçin Veda

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve A Milli Takım Menajeri Muratcan Güler’e yaptığı açıklama ile teşekkür etti. TBF, Türk basketboluna yaptıkları değerli katkılardan dolayı Yıldırım ve Güler’e başarılar diledi.

Değerli Katkılar ve Başarılar

TBF tarafından yapılan açıklamada, Haluk Yıldırım perabet ve Muratcan Güler’e değerli katkılarından dolayı teşekkür edildi. Milli Takımlar Direktörü Yıldırım ve A Milli Takım Menajeri Güler, Türk basketboluna önemli hizmetlerde bulunarak uluslararası alanda başarılar elde etmiştir.

TBF açıklamasında, Yıldırım ve Güler’in bundan sonraki kariyerlerinde de başarılar dilediği belirtilirken, Türk basketbolunun gelecekteki gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerine inanıldığı vurgulandı.

TBF’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklama ile birlikte, Haluk Yıldırım ve Muratcan Güler’e teşekkür edildiği belirtilen bir görsel de paylaşıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Haluk Yıldırım ve Muratcan Güler’e verdikleri hizmetler için minnettarlığını ifade ederken, Türk basketboluna katkıda bulunacak yeni yeteneklerin de takıma dahil edileceği belirtildi.