Türk Hakemler EHF 2024 Kadınlar Avrupa Ligi Finalinde Görev Alacak

featured

Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek Avrupa’nın Zirvesinde

Avrupa Hentbol Federasyonu, Avusturya’nın Graz kentinde düzenlenecek olan ‘EHF 2024 Kadınlar Avrupa Ligi’ final maçında Türk hakem ikilisi Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek’i görevlendirdi.

Finaller Öncesi Heyecan Dorukta

11 Mayıs’ta oynanacak olan ilk yarı final maçında Storhamar Handball Elite ve Neptunes Nantes takımları karşı karşıya gelecek. Aynı günün ikinci yarı final maçında ise CS Gloria 2018 BN ile H.C. Dunarea Braila takımları mücadele edecek.

Uluslararası Arenada Türk Hakemliğinin Başarısı

12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Raiffeisen Sportpark Graz’da gerçekleşecek final maçını Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek ikilisi yönetecek. Bu karşılaşma, uluslararası arenada Türk kadın hakemliğinin ulaştığı en üst seviyeyi temsil edecek.

Türk hakemler Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek, daha önce 500’ün üzerinde uluslararası maçta görev almış, dünya şampiyonaları ve Avrupa şampiyonalarında önemli roller üstlenmişti. Geçtiğimiz yıllarda EHF organizasyonlarında da başarılı performans sergileyen hakem ikilisi, bu yılki final maçında da ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek.