Trendyol 1. Lig: Göztepe Boluspor’u 2-0 Mağlup Etti

featured

Göztepe, Süper Lig Yolunda Önemli Bir Galibiyet Aldı

Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Boluspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselme hedefine bir adım daha yaklaştı. Karşılaşmanın 45+6. dakikasında penaltıdan ve 49. dakikada Romulo’nun attığı golle Göztepe, galibiyete ulaştı.

Göztepe’nin Güçlü Performansı

Göztepe, 25. hafta sonunda puanını 52’ye çıkararak 2. sıradaki yerini korudu. Bu galibiyetle birlikte, Süper Lig’e yükselme yolunda avantajını artıran Göztepe, 3. sıradaki rakibi Kocaelispor ile arasındaki puan farkını 7’ye çıkardı.

Karşılaşmanın Detayları

Maçta en dikkat çeken pozisyonlardan biri, 45+2. dakikada yaşandı. Göztepe’nin oyuncusu Heliton’un kafa vuruşunda topa elle müdahale eden Bolusporlu Oulare’nin penaltıya sebep olmasıyla hakem penaltı kararı verdi. Bu kararın ardından Romulo’nun attığı golle Göztepe öne geçti ve maçı 2-0 kazandı.

Stat: Gürsel Aksel
Hakemler: Burak Olcar, Samet Özkul, Barış Çiçeksoyu
Göztepe: Lis, Taha Altıkardeş, Heliton, Ümit Akdağ, Ogün Bayrak, Dennis, Yalçın Kayan, Ahmed Ildız, İsmail Köybaşı, Mamah, Romulo
Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Onur Ulaş, Posmac, Oulare, Anıl Koç, Jefferson, Oğuz Kağan Güçtekin, Hüsamettin Yener, Berk Yıldız, Avramovski, Gigic
Goller: Dk. 45+6 (Penaltıdan) ve 49 Romulo (Göztepe)
Sarı kart: Dk. 39 Ogün Bayrak (Göztepe)