Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Kararları Açıklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1. VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübüne İhtar Cezası

VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü, Trendyol Süper Lig müsabakasında kale ağlarının düzgün bir şekilde takılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İhtar Cezası ile cezalandırıldı.

2. YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.’ye İhtar Cezası

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş., Trendyol Süper Lig müsabakasında saha aydınlatmasının sağlanmaması nedeniyle İhtar Cezası ile cezalandırıldı.

3. TRABZONSPOR A.Ş.’ye Para Cezası

TRABZONSPOR A.Ş., Trendyol Süper Lig müsabakasında anons sisteminin ev sahibi takımı destekleyici şekilde kullanılması nedeniyle talimatlara aykırılık cezalandırıldı ve 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırıldı.

4. MONDİHOME KAYSERİSPOR Kulübüne Para Cezası

MONDİHOME KAYSERİSPOR Kulübü, Trendyol Süper Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırıldı.

5. MKE ANKARAGÜCÜ Kulübüne Para Cezası

MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü, Trendyol Süper Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırıldı.

6. BEŞİKTAŞ A.Ş.’ye Para Cezası

BEŞİKTAŞ A.Ş., Trendyol Süper Lig müsabakasında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle ve aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 260.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırıldı.

7. KASIMPAŞA A.Ş.’ye Para Cezası

KASIMPAŞA A.Ş., Trendyol Süper Lig müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 31.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırıldı.

8. ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.’ye Para Cezası

ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş., Trendyol Süper Lig müsabakasında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle MARATON TRİBÜN D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi.

9. ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübüne İhtar Cezası

ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü, Trendyol Süper Lig müsabakasında müsabaka sonrası akredite edilmediği yeşil zemine girmesinden dolayı İhtar Cezası ile cezalandırıldı.

10. BİTEXEN ANTALYASPOR Kulübüne İhtar Cezası

BİTEXEN ANTALYASPOR Kulübü, Trendyol Süper Lig müsabakasında müsabaka sonrası akredite edilmediği yeşil zemine girmesinden dolayı İhtar Cezası ile cezaland