Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay ve Ersin Destanoğlu Basın Toplantısı Düzenledi

featured

Beşiktaş, Lugano Maçı İçin Motivasyonlu

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’ndaki son maçında Lugano’ya konuk olacak olan Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ve kaleci Ersin Destanoğlu’nun katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, Beşiktaş’ın hedefleri ve maçla ilgili önemli detaylar konuşuldu.

Çalımbay: “Kazanmak İstiyoruz”

Basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay, “Buraya iddialı gelmek isterdik ama maalesef biz yokken elenmiş bir takımız. Ama ne olursa olsun bizim bütün amacımız kazanmak. Başka bir düşüncemiz yok. Eksik de olabiliriz. Önümüzdeki maçlar için de moral olacak bu. Elimizdeki kadronun en iyisini çıkarıp galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Genç Oyunculara Şans Verilecek

Çalımbay, genç oyunculara da şans vereceklerini belirterek, “Genç arkadaşlarımıza tabii ki şans vereceğiz. Ben de Beşiktaş’ın altyapısında yetiştim. Kalan maçlarımızda altyapı futbolcularımız oynatacağız. Biliyorsunuz ki kadro dışı ve sakat oyuncularım var. İhtiyaçtan ziyade iyi oldukları için çağırdık. Her türlü yararlanacağız” şeklinde konuştu.

Transfer Konuşmak İçin Erken

Çalımbay, devre arasındaki transferlerle ilgili olarak ise, “Devre arasını konuşmak erken. Konuşuyoruz, araştırmaya tabii ki başlandı. Ben de söylüyorum ama şu an için transfer için konuşmak erken. Transferden daha önemli olan bu 3 maçı kazanmak” şeklinde konuştu. Ayrıca Çalımbay, takımın son dönemdeki performansını da değerlendirerek, “Biz geldiğimizde kırgınlıklar vardı. Üst üste 2 galibiyet aldık. Eskiye göre iyi bir yere geldiler. Devre arasına kadar iyi bir şeyler yaparsak ikinci yarıya da iyi başlayabiliriz” dedi.

Kadro Dışı Kararı

Rıza Çalımbay, kadro dışı kararının nasıl alındığı hakkında da açıklamalarda bulundu. Yeni yönetimin bu kararı verdiğini belirten Çalımbay, “Yönetim, şu an bunu uygun gördü ve kararı verdi. Herkes saygı duymalı. Araştırılıp bir karar verildi” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın Lugano ile oynayacağı maç, takımın hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olacak. Rıza Çalımbay ve takımı, galibiyetle dönerek umutlarını sürdürmek istiyor.