Beşiktaş ile Trabzonspor Arasındaki Dev Karşılaşma Bu Akşam Oynanacak

featured

Tüpraş Stadı’nda Gerçekleşecek

Türkiye Süper Lig’in favori takımlarından Beşiktaş ile Trabzonspor arasında büyük bir karşılaşma bu akşam saat 19.00’da Tüpraş Stadı’nda gerçekleşecek. Maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek ve TRT Radyo 1’den canlı olarak takip edilebilecek.

Beşiktaş 4. Sırada Yer Alıyor

Beşiktaş, ligde oynadığı 23 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. Şu anda 36 puanla 4. sırada yer alan siyah-beyazlılar, son 3 maçında galip gelemeyerek sadece 1 puan toplayabildi. Ancak Beşiktaş, Trabzonspor’u yenerek üçüncü sıraya yükselmeyi hedefliyor.

Trabzonspor da 3. Sırada

37 puanı bulunan Trabzonspor ise haftaya 3. sırada girdi. Son 4 maçta galibiyet alamayan bordo-mavili ekip, Beşiktaş maçıyla kötü gidişata son vermek istiyor.

Beşiktaş’ın İç Sahada Zorlanması

Beşiktaş, son 5 iç saha maçının sadece birini kazanabildi. Tüpraş Stadı’nda oynadığı son 5 maçta Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ve Kasımpaşa’ya yenildi. Yukatel Adana Demirspor ile berabere kalan Beşiktaş, tek galibiyetini VavaCars Fatih Karagümrük karşısında aldı.

İlk 11’ler Belli Oldu

Beşiktaş’ın ilk 11’i: Mert Günok, Svensson, Necip, Bakhtiyor, Umut Meraş, Amartey, Gedson, Rashica, Ghezzal, Semih, Cenk Tosun.

Trabzonspor’un ilk 11’i: Uğurcan Çakır, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Eren, Berat Özdemir, Mendy, Bardhi, Trezeguet, Visca, Enis Destan.

Maç Detayları

Maç Tüpraş Stadı’nda oynanacak ve hakemler Arda Kardeşler, Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay olacak.