Berkay Anıl Demir : Hedefim A Milli Takım Formasını Giymek

featured

3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Çankaya FK’nın başarılı genç oyuncusu açıklamalarda bulundu.

Sezona iyi başladıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Demir, “Sezona şampiyonluk parolası ile giriş yaptık. Hedefimiz tamamen şampiyon olarak bir üst lige çıkmak. Bu anlamda da sezon başında ve Dünya Kupası arasında yoğun antrenman süreçleri geçirdik. Her maça tek tek final olarak bakıyoruz. Her geçen gün hedefimize biraz daha yaklaştığımıza inanıyorum. Bizi hedefimize yaklaştıran en önemli etken ise birlik ve beraberliğimiz. Takım içerisinde tam bir aile ortamı var.” dedi.

Çankaya FK ailesinin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Demir, “Kulübümde çok mutluyum. Kulüp başkanımız, değerli yöneticilerimiz, değerli hocalarımız, takım arkadaşlarımız, personelimiz ve çok değerli taraftarlarımızla iç içeyiz. Bu da her futbolcunun yaşamak istediği bir ortamdır. Bu anlamda kendimi çok şanslı hissediyorum.” dedi.

Kariyerine yönelik açıklamalarda da bulunan Demir, “ Şuan da önceliğim tamamen kulübümle şampiyonluk yaşamak ve bir üst lige çıkmak. Bunun için uzun zamandır sıkı bir şekilde çalışıyoruz. İleriye dönük ise elbette hayallerim ve planlarım var. Başarı merdivenlerinin bir bir çıktıktan sonra hedefim A Milli Takım formasını giymek.” diye konuştu.