Sandık Kokusu Yeni Bölümünde Neler Olacak?

featured

Sandık Kokusu Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sandık Kokusu dizisi her çarşamba akşamı saat 20.00’da ekranlara geliyor.

Sandık Kokusu Konusu

Sandık Kokusu, üç çocuk annesi Karsu’nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana’dan İstanbul’a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini etkileyici bir anlatımla izleyiciyle aktaracak.

Aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğu ve karakterlerin mücadelesi izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Sandık Kokusu Oyuncuları

Sandık Kokusu dizisinin oyuncuları arasında, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can gibi isimler yer almaktadır.

Sandık Kokusu Son Bölüm Özeti

Sandık Kokusu dizisinin 1. Bölümünde; Üçüncü çocuğunu yeni kucağına alan Karsu, evdeki ortamdan uzaklaşması için küçük oğlu Kuzey’i bir haftalığına annesi Filiz’in yanına göndermeye karar verir. Filiz, Kuzey’i İstanbul’a götürürken otogarda küçük çocuğu kaybeder ve bu olay herkesin hayatını geri dönülmez şekilde değiştirir. Otogarda kaybolan küçük Kuzey tüm çabalara rağmen bulunamaz. Karsu ve Filiz bir daha görüşmemek üzere ayrılır. Karsu, 3 yıl boyunca oğlunu aramaktan vazgeçmezken, umutlar tükenmiştir. Ancak bir gün Karsu, büyük kızı Tılsım’ı mutlu etmek için onu Mersin’de bir tekne gezisine götürdüğünde, oğlu Kuzey ile tesadüfen karşılaşır. Tam 3 yıl sonra oğlunu bulan Karsu, şimdi ne yapacaktır?

Sandık Kokusu Yeni Bölüm Konusu

Sandık Kokusu dizisinin 2. Bölümünde; 3 yıl sonra Kuzey’in eve geri döndüğü tanıtımda Karsu ve Reha çocuklarına kavuşur. Bu gelişme, Karsu’nun hayata yeniden tutunmasını sağlar ve evliliklerini olumlu etkiler. Ancak Karsu’nun, Reha’nın kendisini aldattığını öğrenmesi hayatını kökten değiştirir. Karsu, evi terk edip üç çocuğuyla İstanbul’a gitmek için harekete geçer. Tanıtımda dikkat çeken bir diğer karakter ise Metin Akdülger’in canlandırdığı Atilla’dır.

Sandık Kokusu 2. Bölüm İzle!

Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarının yanı sıra, Show TV’nin resmi internet sitesi veya YouTube sayfası üzerinden izlenebilir.