Mart Ayında Dünya Genelinde Yaşanan Tuhaf Olaylar

featured

Kirpi Sanılan Şapka Çıktı

İngiltere’de endişeli bir hayvansever, yolun kenarında hareketsiz duran ‘yavru kirpi’ sandığı şeyin aslında kabarık ve tüylü bir şapka olduğunu öğrendi. Veterinerin “acı haberi” karşısında şaşıran kadın, tuhaf bir durumla karşılaştı.

Kot Pantolona Sansür

Kuzey Kore’de devlet televizyon kanalında, BBC’nin programında sunucunun kot pantolonu sansürlendi. Kuzey Kore’de kot pantolonlar ‘Batı emperyalizminin’ simgesi olarak görüldüğü için 1990’da yasaklanmıştı.

Soygundan Önce Yoga

Avustralya’da bir kişi, soymak üzere geldiği fırının önünde yoga hareketleri yaparken güvenlik kameralarına yakalandı. “Esnek hırsız” fırından kruvasan, ayakkabı ve tablet çaldıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Evcil Timsahın Geri Verilmesi İçin Mücadele

ABD’de evcil timsahının geri verilmesi için mücadele eden bir adam, timsahının “kimseye zarar vermeyen nazik bir dev” olduğunu savundu. Yetkililer, ‘Albert’ isimli timsahı ‘tehlikeli’ olarak sınıflandırarak el koymuştu.

Dünyanın En Büyük Yaban Mersini Üretildi

Avustralya’da masa tenisi topu büyüklüğündeki yaban mersini, 20,4 gram ağırlığı ve 4 santimetre çapıyla ‘en büyük yaban mersini’ olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

İsmini ‘Cidden Herhangi Biri’ Olarak Değiştirdi

ABD’nin Texas eyaletinde bir adam, başkanlık seçimlerine aday olmak için ismini ‘Cidden Herhangi Biri’ olarak değiştirdi. Matematik öğretmeni Dustin Ebey, Biden ve Trump’tan memnun olmaması sebebiyle bu adımı attığını açıkladı.