Evgeny Grinko, Türk Hayranlarına Unutulmaz Bir Konser Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evgeny Grinko’nun Aşık Veysel Yorumu Büyük Beğeni Topladı

“İyi akşamlar” diyerek dinleyicileri selamlayan Evgeny Grinko, Türk hayranları için Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ şarkısını yorumladı. Kendisini dinlemeye gelenlere şarkıyı heyecanla beklediğini söyleyen Grinko, Barış Manço’nun şarkılarını çalmayı düşündüğünü ancak ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ı dinledikten sonra bu şarkıya karar verdiğini belirtti. Şarkının aslında Aşık Veysel’e ait olduğunu öğrenen sanatçı, konserde bu eseri seslendirirken büyük ilgi gördü.

Grinko, Konserde En Sevilen Bestelerine de Yer Verdi

Konserde Türk hayranlarının gönlünde taht kuran Evgeny Grinko, ‘Valse’, ‘Epilogue’, ‘Carousel’, ‘Faulkner’s Sleep’, ‘Field’, ‘Once Upon A Time’, ‘Prologue’, ‘Noir’, ‘Winter Sunshine’ ve ‘Serenade’ adlı bestelerini de seslendirdi. Sanatçı, müziğe çocuk yaşlarında başladığını ve 2010 yılında milyonlarca dinlenmeye ulaşan ‘Valse’ bestesini yazdığını belirtti.

Yeni Besteleri ve Müzik Çalışmaları

2014 yılından bu yana şehirden uzaklaşıp ormandaki küçük bir evde yaşayan Evgeny Grinko, yeni besteler yazmaya ve belgesel filmler için müzik yapmaya devam ediyor. Sanatçı, müziğe olan tutkusunu her geçen gün daha da ileriye taşıyor ve dinleyicilerine unutulmaz deneyimler sunmaya devam ediyor.