Boyner Denim Günleri Başladı!

featured

Türkiye’nin en geniş ürün ve marka seçeneğine sahip olan Boyner, jean ürünlerinde müşterilerine yeni fırsatlar sunuyor. Boyner mağazalarında yüzlerce çeşit üründe ayrıcalıklı alışveriş keyfi yaşamak isteyen misafirler, jean ürünlerinden yapacakları 500 TL ve üzeri denim alışverişlerinde 50 hediye Paracık kazanıyor.

Boyner müşterileri, kazandıkları bu paracıkları daha sonra yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerde 4 kat değerli kullanma avantajı yakalıyor. 17 Nisan’a kadar devam edecek “Boyner Denim Günleri” kadın, erkek ve çocuk ürünlerini kapsayan ürün yelpazesinde uygulanıyor. Türkiye’nin en geniş denim koleksiyonuna sahip olan Boyner’de, Mavi, Jack& Jones, Levi’s, Lee Wrangler, Lee Cooper, Limon, Black on Black, Aeropostale, Tommy Jeans, U.S. Polo gibi markaların birbirinden kaliteli ve şık ürünleri jean severlerle buluşuyor.

İyilik DNA’mızda var! 

 “Boyner Denim Günleri’nde giyilmeyen denimlerini getirenler, 50 TL hediye çeki kazanıyor. Toplanan denimler ise geri dönüştürülerek Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla iyiliğe dönüşüyor. 

En ikonik ve efsane jeanleri özelleştiriyoruz!  

12-17 Nisan tarihleri arasında Lee Wrangler markasından yapılacak denim alışverişlerine özel deneyim Boyner Cadde mağazasında! Lee Wrangler markasından alınan ürünleri, birbirinden eğlenceli ve trend patchwork’ler ile kişiye özel tasarımlar oluşturulabiliyor!