Yenmak Yenilenen Ambalajlarıyla Gücü Elinde Tutuyor

featured

Ülkemizin en değerli markalarından birisi olan Yenmak yeni yılda yenilenen ambalajlarını tanıttı. Her zaman gelişimin ve yeniliğin öncüsü olmayı başaran marka yeni ambalajları ile artık sektörde çok daha güçlü bir şekilde var olmayı hedefliyor. Ülkemizle birlikte dünya piyasasında oldukça etkin bir yere sahip Yenmak için yeni ambalajlar farklı bir gücün de simgesi oldu.

Yenmak Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kahvecioğlu 2023 yılına girerken yayınladığı yeni yıl mesajında her zaman inovasyonu desteklediklerini ve yeniliklerden asla vazgeçmeyeceklerini ifade etti. Her geçen gün güçlenen bir teknoloji ile üretim çeşitliliğini artırdıklarını ve dünya piyasasında artık çok daha güçlü bir marka olmayı başardıklarını dile getirdi. Tamamen yerli sermayeyle çalışan bu firmanın istihdama sağlamış oldukları güçlü katkı ile her zaman var olmayı ve ülkemize faydalı olmayı sürdüreceklerinin mesajını verdi.

Yenmak kurumsal kimlik detaylarına uygun bir şekilde yenilediği ambalajlar ile yeni yıl hedeflerine daha hızlı bir şekilde ulaşacağını belirtiyor. Aynı zamanda yeni online kataloğun da haberini veren Erdoğan Kahvecioğlu 2023 yılı içerisinde bu gelişim ve ilerlemenin devam edeceğini iletti.

Güçlü bir üretim teknolojisine sahip olan Yenmak firması satış sonrası destek hizmetiyle de tüm dünyaya ulaşmayı başarıyor. Dünya pazarında kurmuş oldukları etkin bayilik sistemi ve satış sonrası destek süreci markanın büyüme sürecinde emin adımlarla ilerlediğini gösteriyor.