YENMAK, Kurucularından Fethi Kahvecioğlu’nu Vefatının 2. Yılında Andı

featured

YENMAK Kurucularından Fethi Kahvecioğlu vefatının ardından 2 yıl sonra saygı, sevgi ve rahmetle anıldı. Ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan Yenmak firmasının bugünlere gelebilmesinde kurucularından Fethi Kahvecioğlu’nun yeri oldukça büyük. Büyük bir özveri ve emek ile hayata geçirdikleri Yenmak Firması tüm çalışanları ile birlikte kurucularını ölüm yıl dönümünde andı.

Yenmak firmasının bugün ülkenin en önemli markalarından birisi olması ve ülke ekonomisine çok önemli katkılarda bulunabilmesinin ilk temelleri 1965 yılında küçük bir atölyede atıldı. Kuruculardan olan Fethi Kahvecioğlu her geçen yıl büyük emekler vererek şirketin çok güçlü bir aile şirketine dönüşmesine ön ayak oldu. Yenmak Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu aile büyüklerinin bu büyük başarısından her zaman onur ve gurur duyduklarını iletti. Onları kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsünü yaşadıklarını anlatan Erdoğan Kahvecioğlu Fethi Kahvecioğlu’nun ölümünün ardından geçen 2 yılda ona hep özlem ve minnet duyduklarından bahsetti.

Yenmak firması çalışanları ve bayileri tarafından Fethi Kahvecioğlu’nun ölüm yıldönümünde kısa bir anma töreni düzenlendi.