Yenişehir Yaşam Gönüllüleri Akademi’de toplandı

featured

Yenişehir Yaşam Gönüllüleri, Yenişehir Akademi’de yılın ilk toplantısını gerçekleştirdiler. Yaşam Gönüllüleri, Yenişehir Belediyesi Akademi bünyesinde AR-GE Müdürü ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü olarak atanan Deniz Şehitoğlu’na görevinde başarı dilediler.

2022 yılının ilk toplantısını Yenişehir Akademi’de yapan Yenişehir Yaşam Gönüllüleri  yaptıkları toplantıda gündemlerinde yer alan şu konuları kamuoyu ile paylaştılar;
“a-) Gruba kabul edilen yeni üyelerimiz kendilerini tanıttılar.
b-) 2021 yılında yaptığımız projelerimizin kısa bir  değerlendirilmesi yapıldı.
c-)  2022 yılının ilk projesinin ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN adı ile yapılmasına ve bu proje için bir WhatsApp grubu kurulmasını da karara bağlandık.
d-) Ülkemiz sıcak gündemi kadına şiddete dikkat çekmek üzere Mersin Barosunu ziyaret etmek ve bu konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için görüşme yapmak

Yenişehir Akademi bünyesinde AR-GE Müdürü ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü olarak atanan Deniz Şehitoğlu’da toplantımıza katılım sağlayarak, kendi birimleri ile ortak çalışma konusunda uzlaşma sağladık.
Deniz Şehitoğlu’nun birimleri  ortak çalışma yapmamızın bize güç katacağını beyan ederek, kendisine yeni görevlerinde başarılar diledik.
Yeni çalışma dönemimiz hepimize hayırlı olsun.”