SMA Hastası Olan Sevinç Nur İngin Bebeğe Salman Solma’dan Destek

featured

Salman Solma SMA hastası olan Sevinç Nur İngin bebek için destek amaçlı bir şarkı yaptı. Yaptığı bu şarkı ile Sevinç bebek gibi bu rahatsızlığı yaşayan tüm bebeklere umut olmak istemiştir. Hayatının her anında destek olmaya devam edeceğini dile getirmiştir.

Salman Solma babası Aşık Hayali’ye ait yaklaşık olan ve yaklaşık 10 parçadan oluşan albüm üzerinde şu sıralar yoğun bir şekilde çalışıyor. Türk halk müziği ve özgün müzik dalında çalışmalar yapan sanatçı Salman Solma 1982 yılı Kahramanmaraş doğumludur. 3 yaşında iken ailesi ile birlikte Antalya’ya göç eden sanatçı burada büyümüştür. Salman Solma aynı zamanda söz ve müzik yazarıdır. Salman Solma’nın ilk albümü 2013 yılında yayınlanmıştır.  Türk halk müziği ve özgün müzik dalında emin adımlarla ilerleyen sanatçı 2016 yılında ise uzun süre ara verdiği müzik kariyerine babası Aşık Hayali’nin eserlerinden oluşan yeni single eserler yayınlamaya başlamıştır

Sanatçı uzun bir aranın ardından 2021 yılında ard arda çıkarmış olduğu birçok eseri bulunuyor. Sanatçı tüm dijital platformlarda aktif. Kendisine ait Instagram hesabı ve YouTube kanalı bulunmasının yanı sıra Facebook ve Twitter hesapları da mevcuttur.

Sanatçının ilk albümünün adı ise Dağlara Sor Adımı’dır. Bu albümden sonra üç adım müzik ile Ağla isimli şarkı ve klibini çıkardı. Bu yolda sürekli kendini geliştiren sanatçının yeni albümü hayranları tarafından merakla bekleniyor. Salman Solma Türk halk müziği ve özgün müzik dalında emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/channel/UCckScDwDuENPlvUmIfzmN9w

Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/salman.solma/

Twitter Adresi:

https://twitter.com/salmansolma

Facebook Adresi:

https://www.facebook.com/solmasalman/

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/0QE6dt36AQHVXb2ZtJA4PQ