Sanatçı Pr Çalışmalarında Serdar BAĞBAŞI imzası

featured

 

B2Cfocus.com 10 yıl önce Pr çalışması ve itibar yönetimi için kurulan küçük bir şirket iken şu an ünü Türkiye’yi aşmış ve ülkemizi gururla yurt dışında temsil edebilen,  bir birinden büyük işlere imza atmış bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Firma sahibi Serdar BAĞBAŞI’nın her firma ile iş geliştirme & iş birliğine açığız mesajı ile sektörde rekabetin değil bütün firmaların bir birini tamamlayıcı unsur olmalarını sağlamıştır.

Daily herald ve stark villedaily news gazetelerine verdiği iki röportajında Believe the word is a virtue, live according to it  “Sözün erdem olduğuna inan, bu doğrultuda yaşa” başlıklı röportaj başta Amerika ve Avrupa birliği ülkelerinde yoğun ilgi görmüş ve takdir kazanmıştır.

Bu güne kadar birçok sanatsal başarısı ve sanatçıya desteği ile ön plana çıkan Serdar BAĞBAŞI 2022 yılı içerisinde de onlarca başarılı Sanatçı Pr Çalışmasına imza atmıştır. B2Cfosuc.com üzerinden yürütülen başarılı işler sayesinde bu güne kadar birçok başarılı projeye imza atıldı. Pr kelimesini Türkiye’ye gerçek anlamı ile tanıtan bu güçlü ekip şimdi yurt dışındaki partnerleri ile küresel projelerde yer almaya hazırlanıyor.

10 yıldan uzun bir süredir birçok sektörde Pr çalışması yapan Serdar BAĞBAŞI ve ekibi Klip tanıtımı, Firma tanıtımı, Reklam filmi, basın danışmanlığı ve Sosyal medya proje danışmanlığı yanı sıra itibar yönetimi konularında da uzman.

Son yaptığı yurt dışı anlaşmaları ile birçok sanatçının yurt dışına sesini duyurmasını sağlayan B2Cfocus.com fox medya gurubuna bağlı yazılı basın bültenlerinde tüm sanatçılarının ve firmalarının haber ve görsellerini paylaşabilme başarısı ile rakiplerine büyük fark attı.

200’den fazla yabancı çevrimiçi haber kanalında yayınlanan haberler ile Sanatçı Pr çalışması, Sanatçı itibar yönetimi sayesinde yurt dışına açılmak isteyen firmaların ürün ve hizmetlerinin tanıtımı yapmaya devam ediyor.

Markalı içerik ve içerik dağıtıcı firmaların her geçen gün daha fazla üstünde durduğu diğer bir konu ise Kişisel markalaşma, kişisel markalaşmanın daha da önem kazandığı şu günlerde, Markalaşmak, Pr ve Pr yönetimi bir birinden ayrılmaz hale geldiği şüphesiz.

 

Kişisel markalaşma konusunda kurduğu uzman ekip sayesinde, her geçen gün artan medya ve tanıtım iş birlikleri ile de birçok kişisel markaya, markalaşma yolunda yardımcı olmuş ve yön göstermiştir.  Türkiye’nin sınırlarını aşmak isteyen kurum ve kuruluşlar ile sanat dünyasına hizmet veren başarılı projeler sayesinde kendisini ve ekibini yurt dışında duyurma ve ispat etme imkânı bulmuş bizlere de bu haklı gururu yaşatmıştır.

Gazetemiz olarak B2Cfocus.com ekibinin çalışmalarını yakından takip ederek bundan sonraki başarılarından da sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Ayrıntılı Bilgi İçin : https://b2cfocus.com/