Rap Dünyasının Yeni Yıldızlarından Siyesbi Kimdir?

featured

Rap müziği olan ilgi arttıkça her geçen gün rap dünyasında birbirinden yetenekli genç yıldızlar doğuyor. Özellikle genç neslin kendini ifade etmek için büyük bir ilgi ile takip ettiği rap dünyasının en yeni yıldızlarından Siyesbi dikkatleri çekiyor. Peki, kendisine ait bir hip-hop stüdyosu kuran ve rap dünyasında yaptığı güçlü iş birlikleri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Siyesbi kimdir?

Siyesbi 16 Nisan 2001 yılında Muğla Fethiye’de dünyaya gelmiş.  Rap dünyasında Siyesbi lakabını kullanan  bu genç yeteneğin  asıl ismi Süleymancan Boz.

Siyesbi henüz 14 yaşında ilk müzik kaydını alan rap sanatçılarından birisi. Çok genç yaşta yeteneklerin farkına varabilmesi büyük bir ilgi duyduğu rap müzik dünyasında çok erken yaşlarda profesyonel adımlar atmaya başlaması onun genç yaşında büyük başarılara sahip olmasının en önemli nedenlerinin başında geliyor.  Hip-hop’un her kolunda yıllarca büyük uğraş veren Siyesbi bu uğraşların ve bu emeğin meyvelerini son yıllarda rap müzik tutkunlarının ona göstermiş olduğu ilgi sayesinde bir bir  topluyor.

Siyesbi Hip-Hop müziğe karşı olan ilgisini çok Küçük yaşlarda fark ederek o yıllarda ilk sözlerini yazmaya başlıyor. 14 yaşında ilk müzik kaydını alıyor. 18 yaşına geldiğinde Siyesbi ismini verdiği kendisine ait olan Hip-Hop stüdyosunu kuruyor. Böylelikle artık rap dünyasında prodüktör bir kimliğine sahip oluyor. Kendisine ait olan tüm şarkıları bu stüdyoda hazırlamaya devam ediyor.

Twitter: https://twitter.com/siyesbionline/

instagram: https://www.instagram.com/siyesbionline/

spotify: https://open.spotify.com/artist/1XQsFiCKUKZuTNvh02L0mY

youtube: https://www.youtube.com/c/Siyesbi

Tiktok: https://www.tiktok.com/@siyesbionline